«Δεν θέλω να τη δω ποτέ!» - Η αποκάλυψη της Ελένης Μενεγάκη στον αέρα της εκπομπής

«Τότε είχα άγνοια κινδύνου»

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
«Δεν θέλω να τη δω ποτέ!» - Η αποκάλυψη της Ελένης Μενεγάκη στον αέρα της εκπομπής

Πριν υποδεχτεί την καλεσμένη της, Ναταλία Γερμανού στη σημερινή 15/3 εκπομπή της, η Ελένη Μενεγάκη έτυχε να κάνει μια μικρή αναδρομή στο παρελθόν.

Η παρουσιάστρια όπως συζητούσε και ετοιμαζόταν να δεχτεί την καλεσμένη της, θυμήθηκε τις δικές της άβολες στιγμές από τα πρώτα της χρόνια στην τηλεόραση, στιγμές που όπως δήλωσε θέλει να ξεχάσει και να μην τις δει ποτέ!

Τα λόγια της Ελένης Μενεγάκη για την πρώτη της εκπομπή

«Όταν είμαστε στα πρώτα ξεκινήματα είναι αυτά που σβήνουμε και λίγο από τη μνήμη μας γιατί λες πω πω τι έκανα τότε, πώς ήμουν; Άστο… εγώ ας πούμε την πρώτη μου εκπομπή στον ΑΝΤ1, στον Πρωινό καφέ ακόμα δεν την έχω δει, δεν θέλω να τη δω.

Δεν θέλω να τη δω ποτέ! Ντροπή μου. Κρυάδα έχω σε κάθε πρεμιέρα κάθε χρονιά... Τότε είχα άγνοια κινδύνου και η εκπομπή στεκόταν πάνω μου. Ας αφήσουμε την πρώτη εκπομπή», είπε χαρακτηριστικά η Ελένη Μενεγάκη

«Το μάθαμε ξαφνικά...» - Το σχόλιο της για την κηδεία του Δημήτρη Κοντομηνά

Με αφορμή τη συνάντησή της με τη Ναταλία Γερμανού το μεσημέρι της Τρίτης (15/3) στην εκπομπή «Ελένη», η Ελένη Μενεγάκη θέλησε να κάνει ένα σχόλιο για την κηδεία του Δημήτρη Κοντομηνά που πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Α' Νεκροταφείο.

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια αναφέρθηκε στην εξαιρετικά συγκινητική ανάρτηση που έκανε η Ναταλία Γερμανού για τον θάνατό του και τόνισε πως όλο αυτό έγινε πολύ ξαφνικά.

Tα λόγια της Ελένης Μενεγάκη και της Ναταλίας Γερμανού για την κηδεία του Δημήτρη Κοντομηνά
«Δεν γίνεται να μην κάνουμε ένα σχόλιο, σήμερα ήρθες πάνω στη μέρα που ο πρώην εργοδότης μας αλλά για πάντα εργοδότης μας ήταν η μέρα που ήταν η κηδεία του σήμερα το πρωί και το μάθαμε ξαφνικά γιατί δεν είχαμε πολλές πληροφορίες… σε διάβασα που έγραψες ότι ήταν εκείνος που μου έδωσε την ευκαιρία να γίνω μία ολοκληρωμένη παρουσιάστρια… ξέρεις πόσες φορές γύρισα στο κεφάλι μου αυτό που είπες γιατί τη Ναταλία την ξέρουμε από τότε που ξεκίνησε η ιδιωτική τηλεόραση…», είπε η Ελένη Μενεγάκη.

Από τη μεριά της, η Ναταλία Γερμανού απάντησε: «Ουσιαστικά ένιωσα ότι έγινα μία κανονική παρουσιάστρια όταν ξεκίνησε το Μες στην καλή χαρά στον Alpha με πρόεδρο τον Δημήτρη Κοντομηνά το 2008…».