Κυριακή, 05 Φεβρουαρίου 2023 | Επικοινωνία

Λευτέρης Ελευθερίου: "Κόλαφος" για τον Φιλιππίδη - «Είχα περάσει πάρα πολύ δύσκολα..»

Η εξομολόγηση του ηθοποιού για την συνεργασία τους

Λευτέρης Ελευθερίου:
News 15.03.2022 19:46
Από Αναστασία Χήρα

Ο Λευτέρης Ελευθερίου βρέθηκε καλεσμένος το απόγευμα της Τρίτης 15/2 στην εκπομπή της ΕΡΤ, Στούντιο 4 σε μία συνέντευξη εφ' όλης της ύλης. Ο δημοφιλής ηθοποιός μίλησε μεταξύ άλλων για την σχέση του με την γυναίκα του αλλά και για τις καταγγελίες που γίνονται στον καλλιτεχνικό χώρο. Πιο συγκεκριμένα, αναφέρθηκε στην συνεργασία που είχε με τον Πέτρο Φιλιππίδη, η υπόθεση του οποίου εκδικάζεται την Παρασκευή 18/3.

Οι δηλώσεις του Λευτέρη Ελευθερίου για τον Φιλιππίδη

«Είχα πει πως πέρασα πάρα πολύ δύσκολα, μου φάνηκε λίγο δεσποτικός ο τρόπος του κύριου Φιλιππίδη στις πρόβες. Θα μπορούσε να υπάρχει ένα όργανο, που να επιβλέπει. Θα μπορούσε να είναι λίγο πιο μαλακός. Πώς αλλάζουν και τα εκπαιδευτικά μέσα στα σχολεία; Να είναι πιο ήρεμος ο τρόπος που γίνεται μια δουλειά», είπε ο Λευτέρης Ελευθερίου και πρόσθεσε:

«Όταν μπαίνεις σε μια δουλειά, που δεν υπάρχει κάποια σύμβαση που να προστατεύει τα δικαιώματά σου κι αυτό ξεκινά κι από τον παραγωγό κι από τον σκηνοθέτη… Ειπώθηκε αυτό παιδιά αν δεν ταιριάζουμε ή δεν συνεργαζόμαστε, φεύγετε. Δεν υπάρχει κάτι που να προασπίζει τη δουλειά σου. Δεν μπορώ να πω ότι είχα αυτό που πέρασαν άλλοι… Έκανα υπομονή και θεώρησα ότι εφόσον μεγαλουργεί τόσα χρόνια, εγώ θα είμαι λάθος».

Οι παλαιότερες δηλώσεις του ηθοποιού για τον Φιλιππίδη

Στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα μίλησε ο Λευτέρης Ελευθερίου. Ο ηθοποιός μέσα σε όλα αναφέρθηκε στην συνεργασία του με τον Πέτρο Φιλιππίδη.

«Εγώ τον Κώστα και τη Μαρία τους γνώρισα στη Νάξο, ένα ζευγάρι πολύ ερωτευμένο. Ο Κώστας είχε θέμα στο σπίτι του ο άνθρωπος και δεν μπορώ να πάρω θέση. Αν τα έχει κάνει αυτά, θεωρώ ότι πρέπει να ζητήσει μια βαθιά συγγνώμη από τον εαυτό του, αν όχι, να τα βρουν στα δικαστήρια Υπάρχουν άνθρωποι που θες να τους πει “προσπαθήστε να τα βρείτε για το παιδί”. Όταν κλείνει μια πόρτα ενός σπιτιού δεν ξέρεις τι γίνεται μέσα.

Μου είχε πει ότι “αν ήμουν βενζινάς δεν θα είχα χάσει τη δουλειά μου. Είμαι καλλιτέχνης και βάλλομαι”».

Για τη συνεργασία με τον Πέτρο Φιλιππίδη: «Συνεργαστήκαμε ένα καλοκαίρι. Είχε την άποψή του. Την επέβαλλε με τον τρόπο του. Εμένα δεν μου έκανε. Δεν τσακωθήκαμε, του είπα ότι δεν θα έρθω άλλη χρονιά. Φώναζε πολύ. Είπα ότι ψυχολογικά δεν το αντέχω. Δεν άντεχα τις φωνές του».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Πέτρος Φιλιππίδης: Τι του ψιθύρισε στο αυτί η σύζυγός του πριν φύγει από τις φυλακές

Η αλλαγή στο instagram της Ελπίδας Νίνου λίγο μετά τον σάλο με τον σύζυγό της, Πέτρο Φιλιππίδη

Share