Ράδιο Αρβύλα: ''Βγήκε'' έξω από τα ρούχα του ο Αντώνης Κανάκης - «Τι χαζός πλανήτης είναι αυτός...»

Τι συνέβη;

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
Ράδιο Αρβύλα: ''Βγήκε'' έξω από τα ρούχα του ο Αντώνης Κανάκης - «Τι χαζός πλανήτης είναι αυτός...»

Μπορεί ο Γιάννης Σερβετάς να νοσεί από κορωνοϊό ωστόσο τον βλέπουμε κανονικά στους Ράδιο Αρβύλα καθότι οι εκπομπές είναι μαγνητοσκοπημένες. Στην σημερινή 14/3 εκπομπή, ο Αντώνης Κανάκης και η ομάδα του σχολίασαν το πένθος των Ρώσων influencers που δεν θα έχουν πλέον Instagram, εξαιτίας του πολέμου με την Ουκρανία.

Το θέμα θέλησε να σχολιάσει ο παρουσιαστής των Ράδιο Αρβύλα, ο οποίος ήταν φανερά αγανακτισμένος με τα όσα έβλεπε να συμβαίνουν και τα κλάματα των influencers στα social media.

Τα ''τσουχτερά'' σχόλια του Αντώνη Κανάκη στο Ράδιο Αρβύλα

«Θα τρελαθούμε ρε; Τι χαζός πλανήτης είναι αυτός; Τι λοβοτομή παγκόσμια είναι αυτή. Αν υπάρχουν δύο πολύ εύκολοι τρόποι για να γίνεις άμεσα ευτυχισμένος είναι οι εξής: κλείστε τις τηλεοράσεις και την ενημέρωση, κλείστε τα social media», είπε ο Αντώνης Κανάκης.

Η αναφορά του Αντώνη Κανάκη στον κόσμο που ζούμε

Με ένα σημαντικό μήνυμα έκλεισε τη σημερινή 10/3 του εκπομπή ο Αντώνης Κανάκης. Ο γνωστός παρουσιαστής συγκεκριμένα αναρωτήθηκε για τον κόσμο που ζούμε, καθώς όποτε ανοίγουμε την τηλεόραση δεν βλέπουμε κάτι άλλο πέρα από δολοφονίες, βιασμούς αλλά πλέον και πολέμους.

«Ρε παιδιά πραγματικά τι ζούμε; Ανοίγεις την τηλεόραση και λες ας δω καμία άλλη είδηση πέρα από τον πόλεμο, και βλέπεις δολοφονίες, δολοφονίες οικογενειών, δολοφονίες παιδιών, βιασμούς, πραγματικά τι ζούμε. Και άντε να εξηγήσεις στα παιδιά τι συμβαίνει».

Την ίδια στιγμή, αναφέρθηκε στην κόρη του και τη νεράιδα του δοντιού και το πόσο χαρούμενη ήταν: «Αυτός είναι ο κόσμος και αυτή είναι η ζωή. Ή μάλλον αυτή θα έπρεπε να είναι η ζωή. Αλλά δυστυχώς η ζωή είναι αυτή που εμείς οι ενήλικες φτιάχνουμε και είναι όλα αυτά τα χάλια που βλέπουμε και ζούμε καθημερινά», τόνισε ο παρουσιαστής που χθες αναφέρθηκε και στην ημέρα της γυναίκας.