Χάρης Ρώμας: "Θα ήταν απρέπεια!" - Αρνήθηκε να μιλήσει για τον Γιώργο Κιμούλη

Η κάμερα του Happy Day τον συνάντησε στην παράσταση που πρωταγωνιστεί η κόρη του σκηνοθέτη

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Χάρης Ρώμας:

Μαζί με αρκετούς διάσημους, έδωσε το παρόν στην πρεμιέρα της παράστασης «Παιχνίδια στη σοφίτα» στο θέατρο Χυτήριο, ο Χάρης Ρώμας. Φυσικά οι δημοσιογράφοι άρπαξαν την ευκαιρία να τον ρωτήσουν για την αγωγή του Γιώργου Κιμούλη.

Η δήλωση του Χάρη Ρώμα για την αγωγή του Γιώργου Κιμούλη

Ο Χάρης Ρώμας μας έχει συνηθίσει στο να παίρνει θέση για τα όσα συμβαίνουν στον καλλιτεχνικό χώρο και έχει σταθεί πολλές φορές δίπλα στο κίνημα #Metoo. Ωστόσο αυτή την φορά ο σεναριογράφος αποφάσισε να μην πάρει θέση, διότι προτίμησε να σεβαστεί την κόρη του Κιμούλη, Μαριάννα Κιμούλη, η οποία πρωταγωνιστεί στην παράσταση.

«Μια από τις ηθοποιούς που συμμετείχαν σήμερα στην παράσταση σε πρωταγωνιστικό ρόλο είναι η κόρη του Γιώργου Κιμούλη οπότε θα ήταν απρέπεια να κάνω οποιοδήποτε σχόλιο από τη στιγμή που το κορίτσι έχει δώσει όλο της τον εαυτό στη σκηνή. Είναι εξαιρετική. Είναι τελείως διαφορετική από τον πατέρα της» αρκέστηκε να σχολιάσει ο ηθοποιός.

«Είχα παρατηρήσει ότι ο Γιώργος Κιμούλης...»

Θέση για όσο συμβαίνουν στον καλλιτεχνικό χώρο έλαβε ο Χάρης Ρώμας, καλεσμένος στο Happy Day και την Σταματίνα Τσιμιτσιλή, το πρωί της Πέμπτης 3/3. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για τον Γιώργο Κιμούλη και την απόφασή του να καταθέσει αγωγές σε τρεις ηθοποιούς και στο ΣΕΗ. Η απόφαση του ηθοποιού να κινηθεί νομικά έχει εγείρει τα σχόλια πολλών συναδέλφων του, μεταξύ των οποίων και την πρώην γυναίκας του, Ελισάβετ Μουτάφη.

«Οι άλλοι κρίνονται από τη δικαιοσύνη. Ο Γιώργος Κιμούλης, έχει δουλέψει μαζί μου. Κατηγορείται από πολλούς και με μάρτυρες για κάποια συμβάντα ακραία. Αυτό που μένει είναι να αποδειχτεί τι έχει συμβεί, αφού και ο ίδιος θέλει να προχωρήσει μέσω της δικαστικής οδού», ανέφερε ο ηθοποιός.

«Δεν θέλω να τον καταδικάσω, αλλά είναι πολλοί αυτοί που τον κατηγορούν και διαφορετικοί. Δεν δέχομαι τη λογική ότι επειδή δεν είναι σεξουαλική κακοποίηση, είναι μικρότερης εμβέλειας ή δυναμικής», υποστήριξε δείχνοντας την συμπαράστασή του προς τα θύματα.

«Είχα παρατηρήσει ότι είναι άνθρωπος που μπορεί να ξεφύγει, αλλά δεν ξέφυγε σε εμένα. Αλλά αυτό δεν λέει τίποτα. Εγώ προσωπικά δεν υπέφερα αλλά είχα παρατηρήσει ότι υπήρχε αυτή η τάση», κατέληξε.