Ελισάβετ Μουτάφη: ''Σπάει'' τη σιωπή της για τον γάμο της με τον Κιμούλη - «Το 2018...»

Η πρώτη ανάρτηση της ηθοποιού στο Instagram

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ελισάβετ Μουτάφη: ''Σπάει'' τη σιωπή της για τον γάμο της με τον Κιμούλη - «Το 2018...»

Σχετικά με την συνέντευξή της στο Πρωινό, η οποία έγινε πηγή διαφόρων σχολίων σχετικά με την προσωπική της ζωη, μίλησε η Ελισάβετ Μουτάφη μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, το μεσημέρι της Τετάρτης 2/3. Η ίδια θέλησε να ξεκαθαρίσει την σχέση που είχε με τον πρώην σύντροφό της Γιώργο Κιμούλη, ο οποίος τελευταία βρίσκεται στο προσκήνιο εξαιτίας των αγωγών που έκανε στον ΣΕΗ αλλά και σε συναδέλφους του.

Η ανάρτηση της Ελισάβετ Μουτάφη

«Επειδή διαβάζω διάφορα μετά τη συνέντευξη στην εκπομπή «Το Πρωινό» του ΑΝΤ1: Δεν ήμουν καταπέλτης για κανέναν. Μίλησα για τον τρόπο που πρέπει να αντιμετωπίζουμε τις καταγγελίες όταν αυτές παίρνουν το δρόμο της δικαιοσύνης. Αναφέρθηκα στις εποχές που έχουν αλλάξει στο χώρο μας και δεν σηκώνουν κακοποιητικές συμπεριφορές και, για την αποκατάσταση της αλήθειας, για πρώτη φορά παντρεύτηκα το 2018, δεν έχω πρώην σύζυγό…», έγραψε χαρακτηριστικά η Ελισάβετ Μουτάφη.

Η συγκινητική ανάρτηση της Ελισάβετ Μουτάφη για τον θάνατο της σκυλίτσας της

Αρκετά δύσκολες είναι οι τελευταίες ώρες για την Ελισάβετ Μουτάφη καθώς η γνωστή ηθοποιός αποκάλυψε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram πως ήρθε αντιμέτωπη με μια δυσάρεστη απώλεια. Μάλιστα, πριν από λίγο καιρό ο σύζυγός της διαγνώστηκε θετικός στον κορωνοϊό.

Πιο συγκεκριμένα, η ίδια γνωστοποίησε πως ο αγαπημένος της σκύλος, ο καλύτερος της φίλος πέθανε. Έτσι, η ίδια δημοσίευσε μία φωτογραφία από το αγαπημένο της σκυλάκι και τη συνόδευσε με ένα άκρως συγκινητικό μήνυμα στα social media.

«Πριν λίγο έφυγε το κοριτσάκι μου, το παιδάκι μου, η πιο όμορφη ψυχούλα του κόσμου…. Τι θα κάνω τώρα χωρίς την αγάπη της;;;;; Πολύς πόνος ρε παιδιά… ξεκίνησες το ταξίδι σου Λουνιτσα μου… ας είναι το πιο γλυκό αγγελούδι μου… σ’ευχαριστω….

Και δεν έχω λόγια μα ευχαριστήσω τον Γιατρό της, τον Θωμά τον Μαραγκό τον πιο καλό άνθρωπο και γιατρό που έχω συναντήσει .. δίπλα της από τότε, πριν χρόνια που της έσωσε την ζωή, μέχρι σήμερα το πρωί…».