Σούσουρο με την ταινία Καρδίτσα Forever - Νέες πληροφορίες για την αντικατάσταση του Χαϊκάλη

Νέα γυρίσματα, νέες φουρτούνες

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σούσουρο με την ταινία Καρδίτσα Forever - Νέες πληροφορίες για την αντικατάσταση του Χαϊκάλη

Η ταινία καρδίτσα Forever γυρίστηκε, ετοιμάστηκε και προβλήθηκε στις κινηματογραφικές αίθουσες τον Δεκέμβρη. Ωστόσο, ο Τάσος Κωστής αποκάλυψε πως η ταινία θα ξαναγυριστεί και πως ο Παύλος Χαϊκάλης δεν θα εμφανίζεται πλέον σε αυτή και τον ρόλο του θα υποδυθεί ένα άλλο πρόσωπο. Ο ηθοποιός περνά δύσκολες ώρες, καθώς πέρα από την αντικατάστασή του στην ταινία, λίγες μέρες πριν έχασε τον αδερφό του και οι δηλώσεις του συγκλονίζουν.

Τα εμπόδια της ταινίας Καρδίτσα Forever

Η ταινία πρόκειται να προβληθεί και στην τηλεόραση και ο Στράτος Μαρκίδης, σκηνοθέτης της, για να μπορέσει να την προσαρμόσει στα δεδομένα του τηλεοπτικού πεδίου, θα προσθέσει 10 λεπτά από κομμένες σκηνές, ενώ θα γυρίσει και καινούριες.

Ο ρόλος του Παύλου Χαϊκάλη δεν είναι ιδιαίτερα σημαντικός, καθώς πρόκειται για guest και οι σκηνές είναι λίγες, η αντικατάστασή του, όμως, φέρνει νέα εμπόδια, εφόσον όσες σκηνές τον περιλαμβάνουν θα γίνουν απ΄την αρχή και θα πρέπει τα ρούχα, το στήσιμο και όλες οι λεπτομέρειες να είναι ίδιες.

Στα εμπόδια προστίθενται και η καθυστέρηση πραγματοποίησης των γυρισμάτων εξαιτίας της διαθεσιμότητας των ηθοποιών, όπως και ο καιρός, διότι η ταινία γυρίστηκε το καλοκαίρι και η συννεφιά και η κακοκαιρίες των ημερών δεν εξυπηρετούν.

Στα γυρίσματα της ταινίας Καρδίτσα Forever

Ποιος ηθοποιός θα αντικαταστήσει τον Παύλο Χαϊκάλη;

Το πρωί της Παρασκευής 11/3 ο Τάσος Κωστής βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωινό». Ο γνωστός ηθοποιός μεταξύ άλλων αποφάσισε να κάνει μια αποκάλυψη όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε για τον Παύλο Χαϊκάλη καθώς είπε κάτι που δεν είχε ακουστεί για την ταινία Καρδίτσα Forever.

Πιο συγκεκριμένα, είπε χαρακτηριστικά: «Επειδή δεν μπορεί να παιχτεί στην τηλεόραση λόγω του Χαϊκάλη -υπάρχει ένα εμπάργκο στον Χαϊκάλη και δεν παίζει τίποτα όταν είναι ο Παύλος Χαϊκάλης- τον αλλάζουν στην ταινία και βάζουν άλλον ηθοποιό για να μπορεί να παιχτεί στην τηλεόραση.

Τον ρόλο του Παύλου Χαϊκάλη θα τον παίξει ο Σωτήρης Καλυβάτσης. Το ζήτησε προφανώς η παραγωγή, επειδή δεν μπορεί να την πουλήσει για να παιχτεί στην τηλεόραση. Θα γυριστούν ξανά μόνο οι σκηνές του».