Επιδεινώθηκε η υγεία του Πέτρου Φιλιππίδη - Σοβαρό το πρόβλημα που αντιμετωπίζει

Τι ακριβώς συμβαίνει

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Επιδεινώθηκε η υγεία του Πέτρου Φιλιππίδη - Σοβαρό το πρόβλημα που αντιμετωπίζει

Ένα σοβαρό πρόβλημα με την υγεία του αντιμετωπίζει ο Πέτρος Φιλιππίδης και αποκαλύφθηκε λίγες ημέρες πριν από την δίκη. Στο Πρωινό αποκαλύφθηκε το χρόνιο πρόβλημα που έχει, το οποίο τις τελευταίες ημέρες έχει επιδεινωθεί. Μάλιστα, έχει αλλάξει κατά πολύ η εικόνα του, αφού έχασε 25 κιλά.

Το πρόβλημα που αντιμετωπίζει με την υγεία του

«Αυτό που μπορώ να εισφέρω στο ρεπορτάζ ως αποκλειστική πληροφορία της εκπομπής μας είναι ότι τα τελευταία 24ωρα επιδεινώνεται η υγεία του Πέτρου Φιλιππίδη. Έχει ένα χρόνιο πρόβλημα. Είναι το πρόβλημα για το οποίο είχε νοσηλευτεί και πριν συλληφθεί. Έχει ένα πρόβλημα με την καρδιά του και μάλιστα ένα πρόβλημα κληρονομικό, γιατί το είχε και κάποιο μέλος της οικογένειάς του. Παίρνει ο Πέτρος Φιλιππίδης και αγωγή για το πρόβλημα αυτό», αποκάλυψε ο Γιώργος Λιάγκα.

«Εγώ γνωρίζω ότι έχει κλονιστεί η υγεία του με ένα καρδιολογικό πρόβλημα που έχει. Η πρόθεση του δικηγόρου του είναι να πάνε κανονικά στη δίκη την Παρασκευή», κατέληξε.

Όσα θα καταθέσει η Παπούλια την Παρασκευή 18/3 εναντίον του Φιλιππίδη

Σαν βόμβα έσκασε η είδηση πως η Εβελίνα Παπούλια βρίσκεται ανάμεσα στις τέσσερις ηθοποιούς (δείτε εδώ τις άλλες τρεις) που την Παρασκευή 18/3 θα καταθέσουν εναντίον του Πέτρου Φιλιππίδη.

Λίγες ώρες πριν καθίσει στο εδώλιο του κατηγορουμένου ο άλλοτε δημοφιλής ηθοποιός, Πέτρος Φιλιππίδης, ο οποίος κατηγορείται για έναν βιασμό και δυο απόπειρες κατά γυναικών συνάδελφών του η εκπομπή Πρωινό έδωσε μια πρώτη γεύση από όσα θα καταθέσει η Εβελίνα, τα οποία προκαλούν αποτροπιασμό.

Όπως είπε ο δημοσιογράφος Τάσος Τεργιάκης στην κατάθεσή της η μάρτυρας κατηγορίας θα μιλήσει για τις συνεργασίες που είχε στο παρελθόν με τον κατηγορούμενο ηθοποιό, ενώ θα αναφερθεί και σε συγκεκριμένο περιστατικό που φέρεται ότι είχε γίνει στα παρασκήνια και την είχε φέρει σε πολύ άβολη θέση.

«Συνεργάστηκα μαζί του μια δυο φορές πριν από πολλά χρόνια. Κάποια στιγμή, στα παρασκήνια αλλάζαμε ρούχα για τις ανάγκες των ρόλων μας. Εκείνος ήταν σε κοντινή απόσταση από μένα και εκ των υστέρων κατάλαβα ότι περίμενε να βγάλω τα ρούχα μου. Το έκανα πολύ γρήγορα και, μόλις γύρισα το κεφάλι μου, τον είδα ξαφνικά με κατεβασμένο το παντελόνι, γυμνό από τη μέση και κάτω! Σοκαρίστηκα από το θέαμα, αλλά πιο πολύ σοκαρίστηκα από το βλέμμα του. Τον έβρισα, εκείνος δεν είπε κουβέντα. Δεν του ξαναμίλησα από τότε…» αναμένεται να πει, μεταξύ άλλων.

Η γοητευτική ηθοποιός δεν κατονομάστηκε, ωστόσο η εκπομπή τόνισε πως αυτή στην οποία αναφέρεται έχει αυτή την περίοδο δική της ραδιοφωνική εκπομπή, όπως ακριβώς η Εβελίνα Παπούλια, η οποία κάνει εκπομπή στον Ελληνικό FM, σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso. Η ηθοποιός, πάντως, δεν θέλησε να δώσει λεπτομέρειες για όσα θα καταθέσει στη δίκη του πρώην συνεργάτη της, παρά αρκέστηκε να δηλώσει ότι θα δώσει κανονικά το «παρών» στην αίθουσα του δικαστηρίου, όπου θα ξεκινήσει μεθαύριο η εκδίκαση της υπόθεσης.

«Να μου επιτρέψεις να σου πω ότι “όλα στον τόπο και στον χρόνο τους”. Η δική μου περίπτωση είναι λίγο ιδιόμορφη. Θα με δείτε την Παρασκευή, αλλά δεν θα σας μιλήσω» τόνισε στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» η ηθοποιός, που έγινε ευρύτερα γνωστή ως Μαρίνα Κουντουράτου στο σίριαλ «Δύο ξένοι».