Επανασύνδεση για την Ιλένια Ουίλιαμς και τον Δημήτρη Ουγγαρέζο; Όλη η αλήθεια

Οι νέες δηλώσεις

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Επανασύνδεση για την Ιλένια Ουίλιαμς και τον Δημήτρη Ουγγαρέζο; Όλη η αλήθεια

Η Ιλένια Ουίλιαμς μίλησε στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, Mega Καλημέρα και αποκάλυψε τι συμβαίνει με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, ο οποίος πρόσφατα έκανε και δηλώσεις για την προσωπική του ζωή, ενώ αναφέρθηκε και στα εμπόδια με τα οποία ήρθε αντιμέτωπη κατά το ξεκίνημα της καριέρας της.

Οι αποκαλύψεις τις Ιλένια Ουίλιαμς για την σχέση της με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο

Αποκάλυψε αρχικά την τηλεοπτική τους κόντρα: «Δεν υπήρχε κανένας ανταγωνισμός με τον Δημήτρη. Δεν λέω ότι δεν φέρναμε την δουλειά στο σπίτι τότε αλλά όχι, στο μεταξύ μας κομμάτι ανταγωνισμός δεν υπήρχε. Υπήρχε μια κόντρα μεταξύ του παρουσιαστή και της σημαντικής ομάδας όπου ήμουν. Υπήρχε δηλαδή μια διαμάχη, ας πούμε», στην συνέχεια, όμως, δήλωσε πως οι σχέσεις τους είναι καλές:

«Κρατάμε καλή επαφή. Χρειάζεται ένας χρόνος αλλά ναι, κρατάμε καλή επαφή και είμαι πολύ χαρούμενη γιατί για μένα είναι οικογένεια. Δηλαδή τον θεωρώ οικογένεια».

Όταν, όμως, αναφέρθηκε το κομμάτι μιας πιθανής επανασύνδεσης, παρουσιάστρια και, πλέον, τραγουδίστρια είπε κατηγορηματικά: «Νομίζω πως είμαστε μια χαρά όπως είμαστε τώρα».

Σχετικά με την αρχή της τηλεοπτικής της πορείας ανέφερε: «Είχα δύσκολη συνεργασία στην τηλεόραση στο παρελθόν. Δέκα χρόνια πίσω, όταν ξεκίνησα εγώ, ήμασταν λίγο έτσι μαθημένοι. Ότι πρέπει να περάσεις τα δύσκολα, πρέπει να κουραστείς και να δουλεύεις πολλές ώρες, πρέπει να μην κοιμάσαι, πρέπει να μην πληρώνεσαι. Όλο αυτό μας το είχαν περάσει και μας το είχαν τοποθετήσει καλά μέσα στο κεφάλι μας».

Τι ανέφερε στις φήμες που τη θέλουν ζευγάρι με τον Θοδωρή Φέρρη;

Η Ιλένια Ουίλιαμς παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό». Η γνωστή παρουσιάστρια και τραγουδίστρια αναφέρθηκε μεταξύ άλλων για την περιπέτεια με τον κορωνοϊό αλλά και για τις φήμες που την θέλουν ζευγάρι με τον Θοδωρή Φέρρη.

«Ξέρω πως κόλλησα. Ήταν μια κοπέλα στο μαγαζί που εμφανιζόμασταν που είχε κορονοϊό και πως έσπασε ο διάολος το ποδάρι του και χάλασε το μικρόφωνο μου και πήρα το δικό της. Δεν σημαίνει τίποτα που νοσήσαμε μαζί. Μαζί με εμένα ανακοινωθήκαν και 40.000 κρούσματα. Ποτέ δεν ήμασταν μαζί.

Η φωτογραφία που κυκλοφορεί, ήταν μετά τη συνεργασία μας. Πήγα με την παρέα μου εκεί και αυτό. Δεν είναι ωραίο. Ο Δημήτρης έχει μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου. Κάναμε καιρό να μιλήσουμε αφού χωρίσαμε, αλλά δεν έχω σταματήσει μα τον αγαπάω. Είναι σαν ένα μέλος της οικογένειας μου και για μένα για την οικογένεια μου. Έχουμε μοιραστεί πέντε χρόνια μαζί»