Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος: Πολλά χρόνια διευθύντρια της Vogue - Η πανέμορφη σύζυγός του

Δείτε τις φωτογραφίες

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος: Πολλά χρόνια διευθύντρια της Vogue - Η πανέμορφη σύζυγός του

Βρίσκεται για χρόνια δίπλα στο πλευρό της Ελένης Μενεγάκη και μας ενημερώνει για όλες τις νέες ταινίες που αξίζει ή και όχι να δούμε. Για πολλούς ο Θοδωρής Κουτσογιανόπουλος είναι ένας από τους πιο σημαντικούς κριτικούς ταινιών, καθώς είναι τόσο σωστός και κομψός στο τι λέει αλλά και κατανοώντας τον κόπο και την δουλειά των συντελεστών.

Η σύζυγος του Θοδωρή Κουτσογιανόπουλου

Ωστόσο, ο Θοδωρή Κουτσογιανόπουλος έχει επιλέξει να κρατήσει την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Επιλέγει δηλαδή να κρατά πολύ χαμηλό προφιλ για την προσωπική του και για την γυναίκα μου Στέλλα Λιζάρδη.

Θοδωρής Κουτσογιανόπουλος - Σύζυγος

Εδώ και δυο δεκαετίες, ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος είναι παντρεμένος με την Στέλλα Λιζάρδη, η οποία έχει χαράξει μια σημαντική πορεία στον χώρο της δημοσιογραφίας. Ο Θοδωρής και η Στέλλα έχουν αποκτήσει ένα γιο, τον Ίωνα, 20 ετών.

Θοδωρής Κουτσογιανόπουλος - Σύζυγος - Γιος

Η Στέλλα Λιζάρδη σπούδασε Νομική στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, αλλά την κατέκτησε η δημοσιογραφία, ως συντάκτρια μόδας στο περιοδικό Elle, διευθύντρια στην Vogue Hellas και τη ΓΥΝΑΙΚΑ και σύμβουλος σε ειδικές εκδόσεις. Το 2019 άρχισε να εργάζεται στο Μουσείο Μπενάκη ως Καλλιτεχνική Διευθύντρια του Pavillion του Μουσείου, ενός χώρου όπου η ελληνική κληρονομιά συναντά τη σύγχρονη σκηνή της μόδας, του design και της χειροτεχνίας.

Θοδωρής Κουτσογιανόπουλος - Παντρεμένος

Θαυμάζει το ήθος και την πειραματική διάθεση της Callista που υπαγορεύει ένα άσβεστο πάθος για δημιουργία και μία έμφυτη αγάπη για την ομορφιά.

Λίγα λόγια για τον Θοδωρή Κουτσογιανόπουλο

Ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος γεννήθηκε στην Αθήνα και μεγάλωσε στην Καλλίπολη του Πειραιά. Στα 18 του σπούδασε Κοινωνιολογία στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και Επιστήμες Τύπου και Πληροφόρησης, με κατεύθυνση στον κινηματογράφο, στη Σορβόνη.

Έπειτα ξεκίνησε να εργάζεται ως κριτικός κινηματογράφου στο περιοδικό Σινεμά και τον ΑΝΤΕΝΝΑ και συνεργάστηκε με εφημερίδες και περιοδικά σε μόνιμη βάση. Εδώ και μια δεκαετία, κάνει κριτικές σε ταινίες, συνεντεύξεις, ανταποκρίσεις από τα μεγάλα φεστιβάλ και ρεπορτάζ.