Στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος - Το επιβεβαίωσε η Ναταλία Γερμανού

«Αφού είναι το κορίτσι του...»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος - Το επιβεβαίωσε η Ναταλία Γερμανού

Με ένα σχόλιο που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter, η Ναταλία Γερμανού ανακοίνωσε πως ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος δε θα βρίσκεται την επόμενη σεζόν στην εκπομπή της καθώς θα βρεθεί ξανά στο πλευρό της Ελένης Μενεγάκη.

Ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος το καλοκαίρι, μετά την αποχώρηση της Ελένης Μενεγάκη, παρέμεινε στον ALPHA και μετακινήθηκε στην ζώνη του Σαββατοκύριακου, και στην Ναταλία Γερμανού, ενώ την ίδια στιγμή πολλές ήταν οι εκπομπές που τον διεκδικούσαν αφού το κομμάτι του κινηματογράφου και οι συνεντεύξεις του είναι απλά απολαυστικές.

Όλα δείχνουν ωστόσο πως από τη νέα τηλεοπτική σεζόν, οι δύο αγαπημένοι φίλοι και συνεργάτες θα ξανασμίξουν, αφού ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος θα συνοδεύσει την Ελένη Μενεγάκη για μία ακόμα χρονιά, αυτή τη φορά στη νέα εκπομπή που ετοιμάζει στο Mega.

Η αποκάλυψη της Ναταλίας Γερμανού για την Ελένη Μενεγάκη και τον Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο

«Φεύγει τελικά για Ελένη ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος, όπως το περιμένουμε», ρώτησε ένα χρήστης του twitter την παρουσιάστρια με την Ναταλία Γερμανού να απαντά: «Είναι το κορίτσι του αφού! 16 χρόνια…δεν τον αδικώ».

Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος Ναταλία Γερμανού

Το teaser της εκπομπής της Ελένης Μενεγάκη

Μπορεί να βγαίνει και να τα πίνει που και που - δείτε εδώ αποκλειστικές φωτογραφίες - αλλά κατά κύριο λόγο αυτή είναι μια πολύ πιεστική περίοδος για την Ελένη Μενεγάκη! Μετά από διάλειμμα ενός χρόνου η βασίλισσα της ελληνικής τηλεόρασης αποφάσισε να επανέλθει στους τηλεοπτικούς μας δέκτες μέσα από την συχνότητα του Mega.

Μέχρι στιγμής ελάχιστες πληροφορίες έχουν διαρρεύσει ως προς τη σύσταση της εκπομπής της στο Mega, ενώ το μόνο σίγουρο είναι ότι στο πλευρό της θα βρίσκεται για ακόμα μία φορά η επί χρόνια αρχισυντάκτριά της, Ελένη Γελαλή.

Παράλληλα η νέα εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη που θα προβάλλεται και πάλι το μεσημέρι, δε θα κάνει πρεμιέρα τον Οκτώβριο, αλλά τον Σεπτέμβρη. Πριν από λίγες ώρες κυκλοφόρησε μάλιστα από το Mega και το πρώτο teaser που μας προετοιμάζει για την πρεμιέρα της Ελένης Μενεγάκη.