«Ήμουν η τελευταία...» - Η αποκάλυψη της Θεοδώρας Σιάρκου για Φιλιππίδη

«Εύχομαι να πάνε όλα καλά για όλους»

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
«Ήμουν η τελευταία...» - Η αποκάλυψη της Θεοδώρας Σιάρκου για Φιλιππίδη

Η Θεοδώρα Σιάρκου, την οποία απολαμβάνουμε στη σειρά Χαιρέτα μου τον Πλάτανο, μίλησε σε συνέντευξη της για την πορεία της στο σανίδι, την παρουσία της στην τηλεόραση αλλά και τη συνεργασία της με τον Πέτρο Φιλιππίδη, ο οποίος πρόκειται να δικαστεί σε λίγες μέρες.

Η αναφορά της Θεοδώρας Σιάρκου στη συνεργασία της με τον Πέτρο Φιλιππίδη

Στην τηλεόραση πέρυσι η Θ. Σιάρκου συνάντησε ίσως τον πιο δυνατό ρόλο της καριέρας της, αυτόν της Φιλιώς Τζούρα, στο «Χαιρέτα μου τον πλάτανο», αλλά στην ίδια σειρά βίωσε και μία από τις μεγαλύτερες επαγγελματικές δυσκολίες της, καθώς υποδυόταν τη σύζυγο του Πέτρου Φιλιππίδη όταν αυτός βρέθηκε αντιμέτωπος με καταγγελίες γυναικών για σεξουαλική κακοποίηση.

Η Θεοδώρα Σιάρκου μιλά για τον Πέτρο Φιλιππίδη

«Όταν το μάθαμε, παγώσαμε όλοι. Ήταν σοκαριστικό. Εκείνη την ημέρα που έκανε το τελευταίο του γύρισμα ο Πέτρος ένιωσε μια αδιαθεσία, μπήκε στο νοσοκομείο και έκτοτε δεν ξαναγύρισε ποτέ. Σοκαριστήκαμε όλοι περισσότερο με το γεγονός που συνέβαινε και όχι τόσο με το αν θα συνεχιστεί η δουλειά. Ωστόσο, εγώ, επειδή συνεργαζόμουν πρώτη φορά με τον Φιλιππίδη, δεν έχω τίποτα αρνητικό να του καταλογίσω για τους πέντε μήνες της συνεργασίας μας. Ήταν κύριος και υποστηρικτικός. Γελάγαμε πολύ. Ήταν παιδική χαρά το γύρισμα με τον Πέτρο. Γενικά, ήταν πολύ στενάχωρο όλο αυτό, γιατί τα γεγονότα δείχνουν ότι το παρελθόν έχασε το μέτρο και έκανε κατάχρηση εξουσίας. Δυστυχώς συνειδητοποιώ-κάθε μέρα ότι ήμουν η τελευταία παρτενέρ του. Πλέον η ελληνική Δικαιοσύνη έχει τον λόγο. Εύχομαι να πάνε όλα καλά για όλους» είπε χαρακτηριστικά.

«Ήμασταν μουδιασμένοι, στεναχωρημένοι και σοκαρισμένοι»

Η Θεοδώρα Σιάρκου μίλησε στην κάμερα του Μega Καλημέρα και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον Πέτρο Φιλιππίδη, στην οικογένεια της και τον άντρα της. Η ηθοποιός δε μπόρεσε να μη δώσει και εκείνη τη δική της δήλωση για όσα συμβαίνουν γύρω από το Metoo και το θέατρο. Αναφορικά με τον συνάδελφο της Πέτρο δεν έκρυψε την στεναχώρια της καθώς στο παρελθόν είχε αναφέρει τι περίμενε από τον ίδιο και τι όχι.

Όσο για την προσωπική της ζωή, δεν κρύβει την ευτυχία της στο πλάι του άντρα της μαζί βέβαια με τα δύο παιδιά που έχουν φέρει στον κόσμο, τα οποία προσπαθεί να επαναφέρει πολλές φορές στην τάξη, γιατί όχι βάζοντας και καμία φωνή, όπως αποκάλυψε η ίδια.

«Ήμασταν μουδιασμένοι, στεναχωρημένοι και σοκαρισμένοι με την υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη» αναφέρει χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην οικογένειά της. Όπως είπε ο σύζυγός της είναι επαγγελματίας δύτης. «Από την αρχή που τον γνώρισα βουτάει, γυρίζει σε όλα τα ναυάγια της Ελλάδας. Όποιος είναι φειδωλός με τα χρήματα είναι και με τα συναισθήματα του, δεν θα μπορούσα να είχα σύντροφο φραγκοφονιά» δηλώνει η ηθοποιός.

Τα παιδιά της, ο γιος της και η κόρη της είναι 13 ετών και 10, αντίστοιχα και αποκαλύπτει πως είναι φωνακλού μαμά και δεν τα έχει όλα υπό έλεγχο, ενώ επισημαίνει πως πλησιάζοντας τα 50, μόνο το ρόλο μαμάδων θα παίζει.

Η Θεοδώρα Σιάρκου βρίκεται φέτος στο θέατρο «Χυτήριο» στην παράσταση «Παιχνίδια στη σοφίτα», ένα έργο που όπως λέει δείχνει πώς ο πλούτος μπορεί να διαφθείρει ορισμένες προσωπικότητες.