Super Κατερίνα: Tούρτα έκπληξη για την Έλενα Πολυκάρπου - Η αποκάλυψη της ηλικίας της

Κι όμως είπε πόσο είναι!

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Super Κατερίνα: Tούρτα έκπληξη για την Έλενα Πολυκάρπου - Η αποκάλυψη της ηλικίας της

Όπως όλες οι εκπομπές, έτσι και στη Super Κατερίνα, μπορεί να έχουν τα πάνω και τα κάτω τους, να διαφωνούν ή να συμφωνούν, αλλά το μόνο σίγουρο είναι πως πάντα είναι αγαπημένοι! Η Κατερίνα Καινούργιου και οι συνεργάτες της, το πρωί της Τετάρτης 16/3, λίγες μέρες μετά από τα γενέθλια του Γιάννη Πουλόπουλου, έκαναν έκπληξη και στην Έλενα Πολυκάρπου για τα γενέθλια της, και γιόρτασαν όλοι μαζί!

Η τρυφερή έκπληξη για τα γενέθλια της Έλενας Πολυκάρπου στο Super Κατερίνα

Η εκπομπή της έκανε δώρο ένα σκαμπό που τόσο πολύ ήθελε για να κάθεται όταν περιμένει κάποιον στα ρεπορτάζ της, με την παρουσιάστρια να αναφέρει ότι θα της έκανε και προσωπικό δώρο λίγο αργότερα από γνωστό οίκο μόδας.

Επιπλέον, της είχαν ετοιμάσει άλλη μια έκπληξη καθώς στην τηλεφωνική γραμμή ήταν η αδερφή της που ζει στο εξωτερικό. Η αδερφή της δημοσιογράφου συγκινήθηκε πάρα πολύ στον αέρα με την Έλενα Πολυκάρπου να παραδέχεται ότι χτυπούσε η καρδιά της. Και κάπου εκεί αποκάλυψε και την ηλικία της, λέγοντας ότι είναι 44 ετών!

Νωρίτερα η Κατερίνα Καινούργιου σχολίασε και τη μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή της

Η Κατερίνα Καινούργιου φέτος μας καλημερίζει από το πλατό του Alpha και την εκπομπή «Super Κατερίνα», όπου καθημερινά προσπαθεί να ψυχαγωγήσει τους τηλεθεατές. Φυσικά η «Queen της τρέσας» δεν θα μπορούσε να μην εγείρει συζητήσεις για το στυλ και την εμφάνισή της, στα οποία δίνει ιδιαίτερη προσοχή.

Τις στυλιστικές επιλογές της παρουσιάστριας επιμελείται η στυλίστρια Γεωργία Παντελέ, η οποία φροντίζει η παρουσιάστρια να φορά ότι πιο μοντέρνο υπάρχει. Η Κατερίνα Καινούργιου συνήθως προτιμά έντονα χρώματα, που φτιάχνουν τη διάθεση, ενώ λατρεύει και τις πολύ κοντές φούστες. Στις σπάνιες περιπτώσεις που τα ρούχα που επιλέγει καλύπτουν τα πόδια της, τότε η παρουσιάστρια επιλέγει να αναδείξει το πάνω μέρος του σώματός της, πλάτη, στήθος, χέρια. (Δείτε εδώ τι κοινό έχει το στυλ της Κατερίνας Καινούργιου με την Ζωή Λάσκαρη)

Ωστόσο το πρωί της Τετάρτης 16/3 η παρουσιάστρια του Alpha αποφάσισε να κάνει μια μεγάλη αλλαγή. Εμφανίστηκε λοιπόν στην εκπομπή της χωρίς να φαίνεται σπιθαμή του κορμιού της, εκτός της παλάμης της και του προσώπου της.

«Καλημέρα, καλημέρα, καλή σας ημέρα αγαπημένοι μου τηλεθεατές, Τετάρτη 16 Μαρτίου. Εγώ είμαι τόσο κλειστή, δεν είναι κάποια άλλη. Δεν φαίνεται τίποτα σήμερα Ανδρέα μου, ίχνος σώματος», είπε χιουμοριστικά κατά την έναρξη της εκπομπής της η Κατερίνα Καινούργιου.

«Όταν δεν φαίνεται αφήνεις τη φαντασία σου να δουλέψει», της απάντησε με τη σειρά του ο αγαπημένος Ανδρέας Μικρούτσικος.