Open: Είναι οριστικό - Τέλος συνεργασίας με γνωστή παρουσιάστρια

Τι ανέφερε η ίδια σε ανάρτηση της

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Open: Είναι οριστικό - Τέλος συνεργασίας με γνωστή παρουσιάστρια

Το μεσημέρι της Τετάρτης 16/3, μέσα από ανακοίνωση της στο προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Τζωρτζέλα Κόσιαβα έκανε γνωστή την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με το Open. Η εκπομπή της, λίγο καιρό πριν είχε διακοπεί μετά από τα χαμηλά νούμερα τηλεθέασης ωστόσο δεν υπήρξε κάποια νεότερη ανακοίνωση από το σταθμό.

H δημοσιογράφος ήταν ένα από τα πρώτα πρόσωπα που ανέλαβαν τα “ηνία” ψυχαγωγικής εκπομπής στο Open στην έναρξή του και μάλιστα είναι από τα τελευταία "παλιά" που αποχωρεί.

Η ανάρτηση της Τζωρτζέλας Κόσιαβα μετά τη λήξη της συνεργασίας της με το Open

Συγκεκριμένα, η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια πόσταρε μια φωτογραφία και ευχαρίστησε όλους τους ανθρώπους, με τους οποίους συνεργάστηκε.

«Γυρίζω σελίδα σήμερα , φεύγοντας από το @opentvgr , με χαμόγελο και ψηλά το κεφάλι μετά από μια πορεία που είχε τα πάντα . Μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους συναδέλφους που δουλέψαμε με αγάπη και όραμα ! Καλή συνέχεια με υγεία και δημιουργία … #theend #opentv #newbeginning», έγραψε η Τζωρτζέλα Κόσιαβα στη λεζάντα της ανάρτησής της.

H Tζωρτζέλα Κόσιαβα αποχώρησε από το Open

"Παρουσιαστής μου είπε αν μου ξανά απευθύνεις τον λόγο θα σε ξεφτιλίσω παντού"

Η Τζωρτζέλα Κόσιαβα μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Mega Καλημέρα και μέσα σε όλα αναφέρθηκε στο πρόωρο τέλος της εκπομπής της στο Open.

Η παρουσιάστρια μάλιστα αποκάλυψε κι ένα απίστευτο περιστατικό με πανελίστα που πια είναι παρουσιαστής.

«Με το τέλος πάντα στεναχωριόμουν, ακόμη με τα παραμύθια. Δεν ισχύει ότι άφησα αιχμές για την διευθύντρια προγράμματος. Όταν κάποιοι που ξέρουν, κόβουν τις εκπομπές, τους ακούμε, αλλιώς θα είμασταν όλοι διευθυντές προγράμματος

Στεναχωρήθηκα, έκλαψα, πικράθηκα. Δεν έχασα τη δουλειά μου, παραμένω στο κανάλι». Αναφορικά με την παρεξήγηση της Κατερίνας Καινούργιου με την Μπέτυ Μαγγίρα σχολίασε: «Κατερίνα Καινούργιου και Μπέτυ Μαγγίρα αφήστε τα μίση και πάτε μαζί στο Παρίσι»

Τέλος, η Τζωρτζέλα Κόσιαβα αποκάλυψε: «Πάρα πολύ με έχουν αδικήσει και με έχουν ταπεινώσει. Υπάρχει πανελίστας, που έγινε παρουσιαστής, μου έχει πει αν μου ξανά απευθύνεις τον λόγο θα σε ξεφτιλίσω παντού».