«Δεν πίστευα ότι...» - Η αποκάλυψη της Χριστίνας Παππά για τη σχέση του γιου της

Τι είπε λίγο καιρό πριν γίνει γιαγιά

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
«Δεν πίστευα ότι...» - Η αποκάλυψη της Χριστίνας Παππά για τη σχέση του γιου της

Η Χριστίνα Παππά παραχώρησε συνέντευξη, και μίλησε για τα νέα δεδομένα και τις αλλαγές που έχουν γίνει στην οικογένεια της, καθώς προστέθηκε ένα μέλος και ένα άλλο έρχεται σε λίγους μήνες.

Η όμορφη επιχειρηματίας, πρόκειται σε λίγο καιρό να γίνει γιαγιά και η χαρά της είναι απερίγραπτη για αυτό το σπουδαίο γεγονός. Πρόσφατα, ο γιος της Δημήτρης Παππάς ανακοίνωσε με τη σύντροφο του Άννα Μπεζάν την ευχάριστη είδηση και από τότε όλοι τους στέλνουν την αγάπη και τις ευχές τους.

Η Χριστίνα Παππά μιλά για τα νέα δεδομένα στην οικογένεια της

Έχετε συμφιλιωθεί με τον τίτλο γιαγιά;

Πάντα το είχα στο πίσω μέρος του μυαλού μου και είναι αυτό που λένε του παιδιού μου το παιδί είναι δυο φορές παιδί μου. Είμαι συμφιλιωμένη με τα πάντα στη ζωή. Από εκεί και πέρα δεν το έχω απόλυτα συνειδητοποιήσει. Σιγά σιγά το συνειδητοποιώ, μη ξεχνάμε ότι και η Άννα αυτό το υπέροχο πλάσμα, είναι ένα κορίτσι που τώρα γνωρίζει η μία την άλλη, οπότε όλο αυτό εξελίσσεται συνέχεια.

Ξέρετε το φύλο του μωρού;

Δεν το ξέρω… Ό,τι και να είναι, ευλογημένο και τυχερό παιδάκι να είναι. Να είναι υγιέστατο και τυχερό. Από εκεί και πέρα ένα Χριστινάκι, θα το ήθελα (γέλια).

Η Χριστίνα Παππά με την Άννα Μπεζάν

Ξέρετε αν θα φάμε και κουφέτα πριν έρθει το μωράκι;

Αυτά δεν τα ξέρω. Τα προσωπικά του Δημήτρη και τις αποφάσεις του, το πότε θα γίνει και πώς θα γίνει, μόνο τα δυο παιδιά το ξέρουν.

Όταν γνωρίσατε την Άννα καταλάβατε ότι η σχέση αυτή θα έχει διάρκεια στον χρόνο;

Όχι, ιδιαίτερα, αλλά ορισμένα πράγματα είναι καρμικά. Πριν μου πουν ότι είναι ζευγάρι, που το έμαθα και τυχαία, δυο φορές την είχα δει όλες κι όλες. Ήμουν με έναν κολλητό μου τον Νίκο, είχαμε βγει έξω και την ρωτάω «τι ζώδιο είσαι;» και μου απάντησε «Καρκίνος με Ζυγό». Τότε ο κολλητός μου είπε ότι θα φάμε κουφέτα από την Άννα, γιατί ξέρω πως και εγώ είμαι καρκίνος με ζυγό. Αυτή ήταν η πρώτη γνωριμία μας και να τελικά που όντως θα φάμε.

«Μου έχεις κάνει το μεγαλύτερο δώρο της ζωής»

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει τις τελευταίες μέρες η Άννα Μπεζάν, η οποία ανακοίνωσε με μία πολύ τρυφερή φωτογραφία πως περιμένει το πρώτο της παιδάκι. Τόσο η ίδια, όσο και ο αγαπημένος της, Δημήτρης Παππάς, γιος της Χριστίνας Παππά, είναι τρισευτυχισμένοι που σε λίγο καιρό θα κρατήσουν στην αγκαλιά τους το μωράκι τους.

Μάλιστα, κάτω από τη φωτογραφία με την οποία έκανε γνωστά τα ευχάριστα η Άννα Μπεζάν, ο Δημήτρης Παππάς της έκανε ένα πραγματικά πολύ τρυφερό σχόλιο, στο οποίο την ευχαρίστησε για το υπέροχο δώρο που του έκανε.

«Μου έχεις κάνει το μεγαλύτερο δώρο της ζωής ! Ένας πατέρας αγαπά, φροντίζει, είναι βράχος για την οικογένεια του ! Είστε όλα αυτά για μένα κ τόσα ακόμα παραπάνω ! I Love you much», έγραψε κάτω από τη φωτογραφία της αγαπημένης του ο Δημήτρης Παππάς.

Δημήτρης Παππάς Άννα Μπεζάν