«Με βλέπω στα πλάνα και...» - ''Σπάει'' την σιωπή του ο Σάκης Αρσενίου για την εικόνα του στο Survivor 5

«Δέχτηκα και αρνητικά σχόλια»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Με βλέπω στα πλάνα και...» - ''Σπάει'' την σιωπή του ο Σάκης Αρσενίου για την εικόνα του στο Survivor 5

O Σάκης Αρσενίου βρέθηκε καλεσμένος στο Happy Day το πρωί της Τετάρτης 16/3 και μεταξύ άλλων δεν άντεξε να μην αναφερθεί στο ζήτημα των κιλών του. Ο τραγουδιστής μπορεί να έμεινε πολύ λίγο στο παιχνίδι επιβίωσης, αυτό ωστόσο το διάστημα ήταν αρκετό για να χάσει μεγάλο αριθμό κιλών.

Ο πρώην παίκτης της μπλε ομάδας, έχει γυρίσει άκρως ανανεωμένος με αποτέλεσμα, όπου κυκλοφορεί να τραβάει όλα τα βλέμματα. Συνεπώς ότι και να λένε για τα κιλά που έβαλε για να μπει στο Survivor τον αφήνουν αδιάφορο, όπως τόνισε και ο ίδιος για άλλη μια φορά.

Οι δηλώσεις του Σάκη Αρσενίου για τα κιλά του

«Με βλέπω στα πλάνα και έχω πάρει κιλά. Έχασα αρκετά σε πολύ λίγες μέρες. Καίγαμε θερμίδες, τρώγαμε ελάχιστα. Ήταν μεγάλα τα γυρίσματα. Καλά έκανα που πήρα τα κιλά, δέχτηκα και αρνητικά σχόλια.

Είχα πει ότι θα ήμουν ο εύκολος στόχος όταν μπήκα. Ήταν μια εξαιρετική εμπειρία το Survivor και όποιος λέει ότι είναι εύκολο τον προκαλώ να πάει» αποκάλυψε ο Σάκης Αρσενίου.»

Οι αναλυτικές αποκαλύψεις του Αρσενίου για τα κιλά που πήρε για να μπει στο survivor

Καλεσμένος στην εκπομπή Love it βρέθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής (4/3) ο Σάκης Αρσενίου, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην συμμετοχή του στο Survivor 5, αποκαλύπτοντας πόσα κιλά έχασε τον καιρό που έμεινε στον Άγιο Δομίνικο.

Λίγο καιρό μετά την επιστροφή του στην Ελλάδα (δείτε εδώ αποκλειστικές φωτογραφίες), ο τραγουδιστής εξήγησε ακριβώς ποιες είναι οι συνθήκες κάτω από τις οποίες ζουν.

«Ανανεώθηκα. Έχασα 9-10 κιλά. Μπήκα στο παιχνίδι με 5 κιλά plus επίτηδες. Αν δείτε το πρώτο παιχνίδι που έπαιξα ήμουν αρκετά πιο γεμάτος, αλλά έφυγαν κατευθείαν τα κιλά. Είμαστε πολλές ώρες στον ήλιο, τρώμε ελάχιστα και στα παιχνίδια καίμε πολλές θερμίδες, οπότε έφυγαν τα κιλά», είπε χαρακτηριστικά ο Σάκης Αρσενίου.