Survivor 5: Επέστρεψε στην Ελλάδα ο Σάκης Αρσενίου

Αποκλειστικές φωτογραφίες

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 5: Επέστρεψε στην Ελλάδα ο Σάκης Αρσενίου

Λίγες μέρες μετά την αποχώρησή του από το Survivor 5, ο Σάκης Αρσενίου πήρε τον δρόμο της επιστροφής και έτσι το βράδυ της Δευτέρας (28/2) έφτασε στην Ελλάδα, συνοδευόμενους, όπως γίνεται κάθε φορά, από τους ανθρώπους της παραγωγής.

«Ήξερα, ένιωθα ότι είμαι ο εύκολος στόχος της πρώτης εβδομάδας. Από κει και πέρα θεωρώ ότι οι ψήφοι που πήρα σε καμία περίπτωση δεν ήταν αγωνιστικοί. Ο Άρης έμεινε με το στόμα ανοιχτό γιατί σίγουρα στεναχωρήθηκε και το ξέρω. Μάλιστα, μου ανέθεσε να προσέχω την σύντροφο του, την Μαρία και εννοείται πως θα το κάνω γιατί κάνουμε πάρα πολύ παρέα».

Έβλεπα Survivor και το μόνο που μετέφερα μέσα στο παιχνίδι ήταν στον Άρη, γιατί με ρώτησε πως φαίνεται και αν η γυναίκα του είναι καλά. Σε κανέναν άλλον άνθρωπο δεν είπα τίποτα. Αν και με ρώτησαν διάφορα πράγματα, δεν ανέφερα σε κανέναν τίποτα γιατί ήξερα ότι όλο αυτό μπορεί να φέρει μια αναμπουμπούλα σε διάφορα θέματα», είπε μεταξύ άλλων στις πρώτες του δηλώσεις μετά την αποχώρησή του.

Φωτογραφίες από την άφιξη του Σάκη Αρσενίου

Σάκης Αρσενίου Survivor 5
Σάκης Αρσενίου επιστροφή

Τι ψιθύρισε ο Σοϊλέδης στο αυτί του Αρσενίου λίγα δευτερόλεπτα πριν αποχωρήσει

Σε ένα ακόμη Συμβούλιο του νησιού έδωσαν το παρών Διάσημοι και Μαχητές στο 23/2 επεισόδιο Survivor 5. Το βράδυ της Τετάρτης λοιπόν, ανακοινώθηκε το όνομα του παίκτη που αποχωρεί, το οποίος ήταν αυτό του Σάκη Αρσενίου. Μπορεί ο ίδιος να μην το περίμενε, δηλώνοντας πως ο κόσμος θα τον στηρίξει, ωστόσο τελικά αποδείχθηκε λάθος.

Όταν λοιπόν σηκώθηκε από τη θέση του για να αποχαιρετήσει συμπαίκτες και αντιπάλους, ο καλός του φίλος Άρης Σοϊλέδης τον πήρε μια τεράστια αγκαλιά αφού στεναχωρήθηκε με την αποχώρηση του. Μάλιστα, στο αυτί θέλησε να του ψιθυρίσει κάτι πολύ σημαντικό.

Συγκεκριμένα, ο ποδοσφαιριστής του είπε «Πρόσεξε τη Μαρία. Πρόσεξέ την! Σε παρακαλώ», μιλώντας για την αγαπημένη του Μαρία Αντωνά η οποία περιμένει να γυρίσει με σκοπό να παντρευτούν.