Survivor 5: «Ο κόσμος με στηρίζει τόσα χρόνια» - "Γλέντι" στο Twitter με την ατάκα του Σάκη Αρσενίου

Θεωρεί πως δεν θα αποχωρήσει απόψε από το παιχνίδι

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor 5: «Ο κόσμος με στηρίζει τόσα χρόνια» -

Αρκετά ήταν τα αξιοσημείωτα στιγμιότυπα από το σημερινό (23/2) επεισόδιο του Survivor, με το Twitter να μην παραλείπει να τα σχολιάσει και τον Σάκη Αρσενίου για ακόμη μια φορά να βρίσκεται σε δυσμένεια, όντας μάλιστα και υποψήφιος προς αποχώρηση.

Πολλά ήταν αυτά που είδαμε και πολύ περισσότερα αυτά που... δεν πιστεύαμε. Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου μίλησε για την εξάρτηση του πατέρα της και, παράλληλα, τα βρήκε με τη Μυριέλλα Κουρεντή, ενώ ο Σπύρος Μαρτίκας περιέργως... αγκαλιάστηκε με την Ασημίνα Χατζηανδρέου.

Αρκετοί μίλησαν για «γύρισμα της μπιφτέκας» στις δύο αυτές αγκαλιές, αλλά δεν ήταν λίγοι κι εκείνοι, που αναφέρθηκαν στην πίστη του Αρσενίου για την παραμονή του στο ριάλιτι επιβίωσης, θεωρώντας πως ο κόσμος θα τον στηρίξει, όπως κάνει τόσα χρόνια.

Αυτή η τελευταία του φράση, ειδικά, έφερε πολλές αντιδράσεις, αφού δε μιλάμε και για τον κορυφαίο λαϊκό τραγουδιστή. Ο Αρσενίου, πάντως, το πιστεύει, αν κι εμείς γνωρίζουμε ποιος φεύγει σε αυτό το επεισόδιο.

Μερικά πετυχημένα tweets για τον Σάκη Αρσενίου

Πιάστηκαν στα χέρια Αρσενίου - Καραγκούνιας! Έκλεισαν τις κάμερες και έτρεχαν να τους χωρίσουν

Η κατάσταση έχει ξεφύγει στην παραλία των Διάσημων του Survivor 5 και οι τσακωμοί έχουν φτάσει σ' άλλο επίπεδο! Στο επεισόδιο (21/02) είδαμε πως το κλίμα στη κόκκινη ομάδα είναι πολύ άσχημο και οι Τάκης Καραγκούνιας και Σάκης Αρσενίου έχουν φτάσει την ένταση στο πικ της! Ο τσακωμός ανάμεσα στους δύο άνδρες συνεχίζεται για περίπου τέσσερις μέρες και χτες η κατάσταση ξέφυγε!

Όπως είδαμε στην κάμερα, ο Τάκης και ο Σάκης παραλίγο να πιαστούν στα χέρια. Ή τουλάχιστον έτσι πιστεύαμε καθώς πληροφορίες μας αναφέρουν πως έπεσε "ξύλο" ανάμεσα τους με τις κάμερες να κόβουν τα πλάνα! Βασικά δεν τα γύρισαν ποτέ ώστε να μην υπάρξει κάποια διαρροή.

Διαβάστε το αποκλειστικό παρασκήνιο στο Athensmagazine.gr