Survivor 5: "Κατέρρευσε" η Ναυσικά - Η εξομολόγηση για τον εθισμό του πατέρα της

«Όλα αυτά τα χρόνια είχα μια άρνηση»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor 5:

Με μια πολύ συγκινητική εξομολόγηση της Ναυσικάς ξεκίνησε το αποψινό 23/2 επεισόδιο του Survivor 5. Η παίκτρια των Διάσημων, συγκεκριμένα, που είναι υποψήφια προς αποχώρηση, άνοιξε την καρδιά της και μίλησε δημόσια για τον εθισμό που έχει όλα αυτά τα χρόνια ο πατέρας της.

Το μοντέλο ανέφερε πως αυτό ήταν κάτι που την έχει πικράνει πολύ στην ζωή της, καθώς έχει χαλάσει τις σχέσεις της με τον πατέρα της. Ωστόσο, τόνισε πως θέλει πλέον να δίνει μια δεύτερη ευκαιρία στους ανθρώπους και να μην είναι τόσο σκληρή μαζί τους. Μάλιστα, εξομολογήθηκε πως όσα λάθη κι αν έχει κάνει ο πατέρας της, τον αγαπάει πολύ.

«Έχω αναθεωρήσει πολλά πράγματα. Είπα ότι δεν έχω δώσει το τηλέφωνο του μπαμπά μου στην επικοινωνία και ότι δεν του έχω μιλήσει από επιλογή. Ο μπαμπάς μου είναι ένας άνθρωπος που έχει περάσει πάρα πολύ δύσκολα στη ζωή του και το μόνο φάουλ που έχει κάνει είναι ότι είχε επί πάρα πολλά χρόνια έναν εθισμό. Μέχρι να ενηλικιωθώ εγώ δεν τον ξεπέρασε ποτέ. Ακόμα και σήμερα πάρα πολλές φορές υποτροπιάζει, ξανά συνέρχεται κ.ο.κ. Έχω δει τον εαυτό μου να κρύβω πράγματα και να ντρέπομαι, κάτι το οποίο είναι λάθος, γιατί πάρα πολύς κόσμος περνάει αυτά τα πράγματα, είτε στον τζόγο είτε στο οτιδήποτε, και αυτό που πρέπει να μάθουμε είναι ότι όλο αυτό είναι μια αρρώστια και μπορεί να ξεπεραστεί με την αγάπη των δικών σου ανθρώπων.

Εγώ λοιπόν συνειδητοποιώ ότι όλα αυτά τα χρόνια είχα μια άρνηση προς το πρόσωπό του γιατί η επαφή μαζί του μου θύμιζε όλα τα αρνητικά που είχα περάσει και διαπιστώνω ότι μεγαλώνοντας έγινα πολύ εγωίστρια, σκληρή και πάρα πολύ ανεξάρτητη. Νομίζω ότι τελικά πρέπει να το αλλάξω αυτό και να μάθω να συγχωρώ», είπε μεταξύ άλλων η Ναυσικά.

Η εξομολόγηση της Ναυσικάς για τον πατέρα της στο Survivor 5

Όλο το παρασκήνιο στη φόρα - Τι συνέβη πίσω από τις κάμερες με Μυριέλλα και Ναυσικά

Οι εξελίξεις στο Survivor 5 είναι διαρκείς, με τις δύο ομάδες να είναι διαρκώς σε ένταση. Με τους νέους παίκτες να έχουν μπει στο ριάλιτι επιβίωσης, το παιχνίδι παίζεται διαφορετικά και οι συμμαχίες μπορεί να αλλάξουν από τη μια στιγμή στην άλλη.

Όλο αυτό τον καιρό τα «στρατόπεδα» ήταν συγκεκριμένα, και δη στους Διάσημους. Και μπορεί η Αθηνά Ευμορφιάδη να αποχώρησε, αλλά η είσοδος της Κάτιας και του Τάκη ευνόησε την κλίκα της Βρισηίδας και της Ευρυδίκης, αν και φυσικά στην αντίπερα όχθη βρίσκουμε τον Σάκη και τον Άρη, που βρίσκονται σε συστράτευση με τους Απόστολο και Ναυσικά.

Οι νέες αυτές συμπράξεις φαίνονται και στο trailer του σημερινού (20/2) επεισοδίου (δείτε το εδώ), αλλά εδώ έχουμε ξεχάσει ένα όνομα. Αυτό είναι της Μυριέλλας Κουρεντή, η οποία αποτελεί μυστήριο για το ποια από τις δύο πλευρές θα υποστηρίξει, ειδικά μετά τις τελευταίες εξελίξεις... διαβάστε τη συνέχεια εδώ.