Survivor 5 Trailer (20/2): «Έρχεται η σειρά της Κάτιας...» - Οι Διάσημοι δείχνουν το αληθινό τους πρόσωπο

Χωρισμένοι στα δύο πλέον οι Κόκκινοι

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 5 Trailer (20/2): «Έρχεται η σειρά της Κάτιας...» - Οι Διάσημοι δείχνουν το αληθινό τους πρόσωπο

Τα σύννεφα στην ομάδα των Διάσημων του Survivor 5 άρχισαν να εμφανίζονται αμέσως μετά τις πρώτες ήττες. Οι «Κόκκινοι», όπως βλέπουμε στο trailer που έχει κυκλοφορήσει για το αποψινό (20/2) επεισόδιο πρόκειται να χωριστούν στα δύο.

Όπως αναφέρει αρχικά η Βρισηίδα, η μία κλίκα που έχει δημιουργηθεί στους Διάσημους είναι αυτή ανάμεσα στη Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, τον Σάκη Αρσενίου, τον Άρη Σοϊλέδη και τον Απόστολο Ρουβά.

Κάπως έτσι λοιπόν, τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας, πλην της Μυριέλλας η οποία απλά δείχνει να μην ασχολείται με το συγκεκριμένο θέμα (δείτε εδώ γιατί απομακρύνθηκε από τη Ναυσικά), αποφάσισαν να κάνουν μία δική τους υποομάδα. Αυτή αποτελείται από τη Βρισηίδα Ανδριώτου, την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, την Κάτια Ταραμπάνκο και τον Τάκη Καραγκούνια.

To trailer του αποψινού (20/2) Survivor 5

Οι πρώτες πληροφορίες για την ομάδα που κερδίζει τον αγώνα ασυλίας

Αυτή τη στιγμή καμία από τις δύο ομάδες δεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση. Από τη μία οι Μαχητές έρχονται από συνεχόμενες ήττες και οι εντάσεις μεταξύ τους δεν λείπουν, ειδικά μετά και από την αποχώρηση της Πελαγίας Καζολέα.

Από την άλλη, οι Διάσημοι μετά την πρώτη ήττα που έκαναν μετά από καιρό, ξεκίνησαν τους τσακωμούς (δείτε εδώ ένα αποκλειστικό παρασκήνιο από τον καυγά της Βρισηίδας και της Ναυσικάς).

Επικοινωνήσαμε λοιπόν με την πηγή μας, αλλά η αλήθεια είναι ότι προς το παρόν μας τα μασάει. Την πιέσαμε λίγο την πηγή και τελικά μας είπε απ' έξω απ' έξω ότι η ομάδα που φαίνεται πως θα αναδειχθεί νικήτρια στο αγώνισμα ασυλίας το βράδυ της Κυριακής (20/2) δε θα είναι άλλη από τους Μαχητές.

Επειδή ωστόσο ακόμα είναι πολύ νωρίς και δε θέλουμε να σας πούμε ανακρίβειες, μείνετε συντονισμένοι μέχρι να έχουμε το 100% επιβεβαιωμένο spoiler για τη νικήτρια ομάδα στο Survivor 5.