Survivor 5: Αυτή η ομάδα κέρδισε το αγώνισμα επάθλου

Με σκορ 10-3!

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor 5: Αυτή η ομάδα κέρδισε το αγώνισμα επάθλου

Για ένα ακόμη αγώνισμα επάθλου έπαιξαν στο αποψινό 19/2 επεισόδιο του Survivor 5 Διάσημοι και Μαχητές, με τους παίκτες να πηγαίνουν στο στίβο μάχης πιο αποφασισμένοι και δυνατοί από ποτέ.

Λίγο λοιπόν μετά το ατύχημα που είχε η Σοφιάννα στην παραλία των Μαχητών, οι παίκτες έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό προκειμένου να κερδίσουν το φαγητό, μιας και η πείνα τους έχει χτυπήσει κόκκινο. Το έπαθλο για απόψε ήταν μπουγάτσα.

Τελικά, η ομάδα που κατάφερε να κερδίσει με σκορ 10-3 ήταν οι Μαχητές, επιβεβαιώνοντας με απόλυτη ακρίβεια τα spoils του Youweekly.

Η νίκη των Μαχητών στο Survivor 5

Το έκοψαν στο μοντάζ - Ο σοβαρός καυγάς της Ναυσικάς με την Βρισηίδα

Μία ήττα να κάνει η κόκκινη ομάδα στο Survivor 5 και η ένταση δε λείπει από την παραλία της. Οι παίκτες των Διασήμων αμέσως «διαλύονται» και σημειώνουν τρομερούς καβγάδες, μην αφήνοντας τα πάθη να καταλαγιάσουν και «ξεσπώντας» με την πρώτη ευκαιρία.

Δεν είναι κρυφό, πάντως, ότι η Βρισηίδα Ανδριώτου και η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου δεν τρέφουν ιδιαίτερη συμπάθεια μεταξύ τους (δείτε εδώ πώς ξεκίνησε το μεταξύ τους). Οι δύο παίκτριες ψάχνουν διαρκώς αφορμή για να... τρίξουν τα δόντια η μία στην άλλη και τα τελευταία τεκταινόμενα στην παραλία της ομάδας τους υπήρξαν το «εναρκτήριο λάκτισμα» για έναν τεράστιο καβγά.

Όπως θα έχετε προσέξει ενδεχομένως, η Βρισηίδα έχει έρθει... πιο κοντά με τον Σάκη Αρσενίου το τελευταίο χρονικό διάστημα. Κι αν το έχουμε προσέξει εμείς, τότε σίγουρα θα το έχουν παρατηρήσει και οι άνθρωποι, με τους οποίους περνούν μαζί όλη την ώρα, με τις φήμες επομένως να «φουντώνουν» σχετικά με πιθανό τους ειδύλλιο.

Αυτό ήταν ένα γεγονός, που εξόργισε την Ναυσικά, βλέποντας το πώς προσπαθεί η συμπαίκτριά της να προσεγγίσει τον τραγουδιστή... διαβάστε τη συνέχεια για το Survivor 5 στο Athensmagazine.gr