Survivor 5: Τέλος στην κόντρα Μυριέλλας και Ναυσικάς - Οι αγκαλιές και τα δάκρυα στα μάτια

«Θέλω να της ζητήσω συγγνώμη»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor 5: Τέλος στην κόντρα Μυριέλλας και Ναυσικάς - Οι αγκαλιές και τα δάκρυα στα μάτια

Λίγο μετά την εξομολόγηση της Ναυσικάς για τον εθισμό του πατέρα της στο αποψινό 23/2 επεισόδιο του Survivor 5, Διάσημοι και Μαχητές πήγαν στον στίβο μάχης προκειμένου να αγωνισθούν για το έπαθλο φαγητού. Μάλιστα, πριν ξεκινήσει ο αγώνας, η Μυριέλλα και η Ναυσικά αποκάλυψαν ότι τα βρήκαν, μετά τον έντονο τσακωμό τους.

Οι δύο κοπέλες συγκεκριμένα στα τελευταία επεισόδια ούτε που μιλιούνται, παρόλο που στις αρχές του παιχνιδιού ήταν πολύ καλές φίλες. Η κόντρα τους ωστόσο φαίνεται πως έχει λάβει τέλος, μιας και ζήτησαν συγγνώμη η μία από την άλλη, ενώ μάλιστα αγκαλιάστηκαν με δάκρυα στα μάτια.

Η Ναυσικά είπε χαρακτηριστικά: «Ο κόσμος θα μας περνά λίγο για τρελές εδώ πέρα. Χθες σφαζόμασταν και σήμερα αγκαλιαζόμαστε και κλαίμε. Η Μυριέλλα έχει κάποια κακά. Πιστεύει τις περισσότερες φορές ότι έχει δίκιο, πάντα απαντά κι είναι λίγο ανώριμη θεωρώ για την ηλικία της.

Παρόλα αυτά θεωρώ ότι έχει πολύ καλή ποιότητα ανθρώπου κι έχει πάντα καλή πρόθεση. Θέλω να της ζητήσω δημόσια συγγνώμη γιατί την πλήγωσα και να τελειώσει όλο αυτό εδώ. Θα είμαστε αγαπημένες από εδώ και μπρος.»

Ξανά φίλες Ναυσικά και Μυριέλλα στο Survivor 5

Όλο το παρασκήνιο στη φόρα - Τι συνέβη πίσω από τις κάμερες με Μυριέλλα και Ναυσικά

Οι εξελίξεις στο Survivor 5 είναι διαρκείς, με τις δύο ομάδες να είναι διαρκώς σε ένταση. Με τους νέους παίκτες να έχουν μπει στο ριάλιτι επιβίωσης, το παιχνίδι παίζεται διαφορετικά και οι συμμαχίες μπορεί να αλλάξουν από τη μια στιγμή στην άλλη.

Όλο αυτό τον καιρό τα «στρατόπεδα» ήταν συγκεκριμένα, και δη στους Διάσημους. Και μπορεί η Αθηνά Ευμορφιάδη να αποχώρησε, αλλά η είσοδος της Κάτιας και του Τάκη ευνόησε την κλίκα της Βρισηίδας και της Ευρυδίκης, αν και φυσικά στην αντίπερα όχθη βρίσκουμε τον Σάκη και τον Άρη, που βρίσκονται σε συστράτευση με τους Απόστολο και Ναυσικά.

Οι νέες αυτές συμπράξεις φαίνονται και στο trailer του σημερινού (20/2) επεισοδίου (δείτε το εδώ), αλλά εδώ έχουμε ξεχάσει ένα όνομα. Αυτό είναι της Μυριέλλας Κουρεντή, η οποία αποτελεί μυστήριο για το ποια από τις δύο πλευρές θα υποστηρίξει, ειδικά μετά τις τελευταίες εξελίξεις... διαβάστε τη συνέχεια εδώ.