Η Ιλένια Ουίλιαμς αποκαλύπτει για πρώτη φορά: «Έχω δεχθεί πρόταση για το survivor...»

Σε τι φάση είναι η τραγουδίστρια;

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Η Ιλένια Ουίλιαμς αποκαλύπτει για πρώτη φορά: «Έχω δεχθεί πρόταση για το survivor...»

Η Ιλένια Ουίλιαμς μίλησε στην κάμερα του Mega Καλημέρα το πρωί της Τετάρτης 16/3 και μεταξύ άλλων έκανε αποκαλύψεις για τα επαγγελματικά της αυτήν την περίοδο. Η όμορη δημοσιογράφος μιλάει πολύ ανοιχτά για το επάγγελμα που έχει επιλέξει να κάνει πια, μετά από την αποχώρηση της από την τηλεόραση, αλλά και για όλα τα δύσκολα που έχει βιώσει μέσα από τον χώρο.

Η Ιλένια δεν έκρυψε επίσης, πως έχει δεχθεί πρόταση για Survivor ωστόσο είναι κάτι που την αφήνει παντελώς αδιάφορη. Η μαγειρική θα ήταν κάτι που θα μπορούσε να κάνει με χαρά, ωστόσο μιας και βίωσε με δυσκολία τα τηλεοπτικά studios, αποφάσισε να την έχει σαν ένα χόμπι για το σπίτι της.

Oι δηλώσεις της Ιλένια Ουίλιαμς για συμμετοχή στο Survivor 5

«Την πρώτη φορά πάνω στην σκηνή είχα άγχος, έκανα νευρικές κινήσεις. Η δημοσιογραφία και η παρουσίαση ήταν φυσικό και επόμενο του «παιδί μου πάρε ένα πτυχίο για να έχεις. Είχα δύσκολη συνεργασία στην τηλεόραση, είμαστε μαθημένοι ότι έπρεπε να περάσουμε τα δύσκολα, να μην πληρωνόμαστε», επεσήμανε.

«Η μαγειρική είναι το αγχολυτικό μου, παλιά άκουγα μουσική και τώρα βλέπω συνταγές. Έχω δεχθεί πρόταση για το survivor, αλλά το απέκλεισα από την αρχή, τους είπα τώρα που με παίρνετε έχω λουμπάγκο. Μακάρι να μην χρειαστεί να πάω στο Survivor», αποκάλυψε χαρακτηριστικά.

Υπάρχουν σκέψεις για επανασύνδεση με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο;

Η Ιλένια Ουίλιαμς αποκάλυψε τι συμβαίνει με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, ο οποίος πρόσφατα έκανε και δηλώσεις για την προσωπική του ζωή, ενώ αναφέρθηκε και στα εμπόδια με τα οποία ήρθε αντιμέτωπη κατά το ξεκίνημα της καριέρας της.

Αποκάλυψε αρχικά την τηλεοπτική τους κόντρα: «Δεν υπήρχε κανένας ανταγωνισμός με τον Δημήτρη. Δεν λέω ότι δεν φέρναμε την δουλειά στο σπίτι τότε αλλά όχι, στο μεταξύ μας κομμάτι ανταγωνισμός δεν υπήρχε. Υπήρχε μια κόντρα μεταξύ του παρουσιαστή και της σημαντικής ομάδας όπου ήμουν. Υπήρχε δηλαδή μια διαμάχη, ας πούμε», στην συνέχεια, όμως, δήλωσε πως οι σχέσεις τους είναι καλές:

«Κρατάμε καλή επαφή. Χρειάζεται ένας χρόνος αλλά ναι, κρατάμε καλή επαφή και είμαι πολύ χαρούμενη γιατί για μένα είναι οικογένεια. Δηλαδή τον θεωρώ οικογένεια».

Όταν, όμως, αναφέρθηκε το κομμάτι μιας πιθανής επανασύνδεσης, παρουσιάστρια και, πλέον, τραγουδίστρια είπε κατηγορηματικά: «Νομίζω πως είμαστε μια χαρά όπως είμαστε τώρα».

Σχετικά με την αρχή της τηλεοπτικής της πορείας ανέφερε: «Είχα δύσκολη συνεργασία στην τηλεόραση στο παρελθόν. Δέκα χρόνια πίσω, όταν ξεκίνησα εγώ, ήμασταν λίγο έτσι μαθημένοι. Ότι πρέπει να περάσεις τα δύσκολα, πρέπει να κουραστείς και να δουλεύεις πολλές ώρες, πρέπει να μην κοιμάσαι, πρέπει να μην πληρώνεσαι. Όλο αυτό μας το είχαν περάσει και μας το είχαν τοποθετήσει καλά μέσα στο κεφάλι μας».