Μαντώ Γαστεράτου: Ο γιος της έχει μεγαλώσει πολύ - Αυτές είναι πρώτες του κουβέντες

Η τρυφερή ανάρτηση στο Instagram

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Μαντώ Γαστεράτου: Ο γιος της έχει μεγαλώσει πολύ - Αυτές είναι πρώτες του κουβέντες

Η Μαντώ Γαστεράτου είναι μια γυναίκα που θα μπορούσε εύκολα να της δώσει κανείς τον τίτλο της ταγμένης στα μητρικά καθήκοντα μανούλας. Η δημοσιογράφος μετά την είδηση για τη δεύτερη εγκυμοσύνη της, μας δείχνει συνέχεια την κοιλίτσα της (δείτε πόσο έχει μεγαλώσει) και φυσικά συνεχίζει να κάνει αναρτήσεις στο Instagram με τον μικρό της γιο, Γιώργο.

Ο πρωτότοκος γιος λίγους μήνες πριν έρθει στη ζωή το αδερφάκι του, απολαμβάνει τόσο την αποκλειστικότητα όσο και τις σκανταλιές που μπορεί να κάνει ένα παιδί στην ηλικία του. Έτσι λοιπόν, αυτή τη φορά αποφάσισε να παίξει με μια γλάστρα, κόβοντας τα φύλλα της. Φυσικά, η τρυφερή μαμά δεν στάθηκε μόνο σε αυτό, αλλά και στο ότι το παιδί της έχει αρχίζει να μιλάει... Με τον δικό του τρόπο βέβαια.

Το νέο παιχνίδι του γιου της Μαντούς Γαστεράτου

Η γλάστρα του γιου της Γαστεράτου

Η γνωριμία της παρουσιάστριας με τον άντρα της και η είδηση της εγκυμοσύνης

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει το τελευταίο διάστημα η Μαντώ Γαστεράτου, η οποία ετοιμάζεται να φέρει στον κόσμο τον δεύτερο καρπό του έρωτά της με τον σύζυγό της, Νίκο Ισηγόνη. Η ραδιοφωνική παραγωγός έδωσε το πρωί της Δευτέρας 21/2, μια αποκλειστική συνέντευξη στην εκπομπή Mega Καλημέρα και μίλησε για όλους και για όλα.

Η ίδια, αναφέρθηκε στην συμμετοχή της στο Nomads, την σχέση της με τον Πέτρο Κωστόπουλο αλλά και την γνωριμία της με τον άνδρα της, η οποία έγινε με...προξενιό. Επιπλέον, αποκάλυψε το πως ανακοίνωσε στην οικογένειά της την δεύτερη εγκυμοσύνη της.

«Ήμασταν όλοι μαζί στο κρεβάτι και χάρηκε και ο γιος μου και ο άνδρας μου με την εγκυμοσύνη. Δεν είχαμε σχεδιάσει το δεύτερο παιδί, ήρθε απρόοπτα, είναι ότι καλύτερο μπορούσε να μου συμβεί. Ο γιος μου δεν είμαι σίγουρη ότι έχει αντιληφθεί ακόμα τι συμβαίνει με την εγκυμοσύνη

Στην πρώτη εγκυμοσύνη είχα πάρει 25 κιλά, αλλά στη δεύτερη μου λένε είναι λίγο πιο δύσκολο να τα χάσεις. Με το πρώτο παιδί αισθάνθηκα δέος, θαυμασμό, δεν ήταν αγάπη αυτό που ένιωσα το πρώτο δευτερόλεπτο. Τον άνδρα μου τον γνώρισα με προξενιό. Στην πρόταση γάμου έπαθα τέτοιο μούδιασμα, που είχα νιώσει όταν βγήκα Σταρ Ελλάς», είπε χαρακτηριστικά η Μαντώ Γαστεράτου.