Μπέσσυ Αργυράκη: «Είναι μια ανοιχτή πληγή μέσα μου» - Η αναφορά για την απώλεια που την "τσάκισε"

Όλα όσα ανέφερε

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Μπέσσυ Αργυράκη: «Είναι μια ανοιχτή πληγή μέσα μου» - Η αναφορά για την απώλεια που την

Η Μπέσσυ Αργυράκη παραχώρησε συνέντευξη στην Μαρία Σοφιανού για το περιοδικό «Λοιπόν» όπου μεταξύ άλλων μίλησε για τις απώλειες των δικών της ανθρώπων. Μάλιστα, η ίδια πριν από λίγο καιρό είχε αποκαλύψει πως βγήκε θετική στον κορωνοϊό.

Αργυράκη Μπέσσυ

Οι δηλώσεις της Μπέσσυς Αργυράκη

Πέρα από τη θετικότητα, στιγμές σκοταδιού έχετε;

Βέβαια έχω, αλλά τις περνάω μόνη μου. Δεν τις μοιράζομαι. Φυσικά έχω κλάψει, έχω προβληματιστεί, έχω πικραθεί, αλλά το βιώνω μόνη μου, εκτός από ελάχιστες περιπτώσεις.

Την απώλεια της πρώτη σας οικογένειας, πιστεύετε θα την ξεπεράσατε ποτέ;

Όχι δεν ξεπερνιέται. Μέσα σε έξι χρόνια έχασα μάνα, πατέρα και αδερφή. Η αδερφούλα μου ήταν 42 ετών. Είναι μια πληγή ανοιχτή πάντα μέσα μου. Τους σκέφτομαι, έχω κάποιου είδους επαφή μαζί τους και θυμάμαι κάθε τους λέξη και συμβουλή.

«Ο μπαμπάς σου ήταν...» - Ο έρωτας της Μπέσσυ Αργυράκη με τον πατέρα της Καινούργιου

Την Μπέσσυ Αργυράκη φιλοξένησε το πρωί της Τρίτης 22/2 στο πλατό της εκπομπής Super Κατερίνα, η Κατερίνα Καινούργιου. Η μια εκ των ωραιότερων φωνών του ελληνικού πενταγράμμου, έκανε αποκαλύψεις για τη γνωριμία της με τον πατέρα της παρουσιάστριας κάτι που κανείς δεν γνώριζε μέχρι σήμερα.

Είναι γνωστό πως η Κατερίνα Καινούργιου έχει μία ιδιαίτερη αδυναμία στον μπαμπά της για τον οποίο μιλάει με τόση αγάπη και σεβασμό και μόλις αναφέρθηκε στο πρόσωπο του η τραγουδίστρια, εκείνη δεν έπαψε να χαμογελά.

Ο . κ.Καινούργιος και η Μπέσσυ Αργυράκη γνωρίζονται από παιδιά ζώντας στον Βύρωνα και τότε έκανε την αποκάλυψη.

«Ο μπαμπάς σου ήταν ο πρώτος μου πλατωνικός έρωτας. Ήμασταν παιδιά».

«Καλός ο μπαμπάς μου;» τη ρώτησε η Κατερίνα με την Μπέσσυ Αργυράκη να απαντά, «Αν κρίνει κανείς από σένα αγάπη μου δεν χρειάζεται να ξέρει για τον μπαμπά!».