Το πρόσωπο της Κατερίνας Δαλάκα πριν τις πλαστικές - Βγήκαν φωτογραφίες της στην φόρα

Παραμένει εντυπωσιακή!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Το πρόσωπο της  Κατερίνας Δαλάκα πριν τις πλαστικές - Βγήκαν φωτογραφίες της στην φόρα

Την Κατερίνα Δαλάκα το ευρύ κοινό την γνώρισε μέσα από την συμμετοχή της στο Survivor. Μπορεί την πρώτη φορά η ίδια να μην κατάφερε να κερδίσει το πολυπόθητο έπαθλο ωστόσο ήταν τόσο αποφασισμένη όπου αποφάσισε να "εισβάλλει" στο ριάλιτι επιβίωσης για δεύτερη φορά όπου στο τέλος την είδαμε και να σηκώνει την κούπα.

Από την άλλη, η ίδια έχει απασχολήσει ιδιαίτερα με την προσωπική της ζωή καθώς όπως φαίνεται είναι αρκετά ερωτευμένη στο πλευρό του αγαπημένου της, Δημήτρη Φιντιρίκου. Όπως είναι λογικό η ίδια είναι αρκετά ενεργή μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram όπου δημοσιεύει διάφορες προσωπικές στιγμές.

Όπως θα δείτε και εσείς παρακάτω σε παλιότερές της αναρτήσεις, φαίνεται πως η ίδια έχει κάνει κάποιες μικροεπεμβάσεις στο πρόσωπό της με το πέρασμα του χρόνο. Πιο συγκεκριμένα, αυτό μπορείτε να το δείτε από το στόμα και την μύτη της όπου «διορθώθηκαν» λιγάκι χωρίς καμία ιδιαίτερη υπερβολή μιας και η ίδια είναι άκρως εντυπωσιακή.

Οι επεμβάσεις της Κατερίνας Δαλάκα

Κατερίνα Δαλάκα: Έτσι ήταν στο πρόσωπο πριν το

Κατερίνα Δαλάκα: Έτσι ήταν στο πρόσωπο πριν το

Κατερίνα Δαλάκα: Έτσι ήταν στο πρόσωπο πριν το

Κατερίνα Δαλάκα: Έτσι ήταν στο πρόσωπο πριν το

Πως είναι τώρα

Δύσκολες ώρες για την Κατερίνα Δαλάκα - Η ανάρτηση μέσα από το νοσοκομείο

Μπορεί η Κατερίνα Δαλάκα να είναι ευτυχισμένη στο πλευρό του Δημήτρη Φιντιρίκου μετά την οριστική επανασύνδεσή τους, ωστόσο τις τελευταίες ημέρες η ίδια φαίνεται πως περνάει δύσκολες στιγμές καθώς στο νοσοκομείο βρίσκεται η γιαγιά της.

Η αθλήτρια βρίσκεται στο πλευρό της διαρκώς, κάτι το οποίο γνωστοποίησε την Παρασκευή 4/3, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Insatagram, μέσα από μια ανάρτησή της. Στην φωτογραφία βλέπουμε το χέρι της Κατερίνας Δαλάκα να κρατάει αυτό της γιαγιάς της, η οποία είναι ξαπλωμένη στο κρεβάτι του νοσοκομείου.

Η ίδια δεν θέλησε να μπει σε λεπτομέρειες σχετικά με την κατάσταση της υγείας της αγαπημένης της γιαγιάς, αλλά αρκέστηκε στο να γράψει μια ευχή μαζί με την φωτογραφία της η οποία έλεγε: «Κράτα γερά γιαγιάκα μου»

Πολύ δύσκολες ώρες για την Κατερίνα Δαλάκα