Πάνος Νάτσης: "Τσακίζει" κόκαλα η νέα σπαρακτική ανάρτηση της συντρόφου του - «Θα πενθώ πάντα… με ακούς;»

«Πενθώ τον ήλιο και πενθώ τα χρόνια που έρχονται»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Πάνος Νάτσης:

Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση φαίνεται πως συνεχίζει να είναι η σύντροφος του Πάνου Νάτση που έχασε τον αγαπημένο της μετά από τροχαίο ατύχημα που είχε σε ηλικία μόλις 31 ετών. Η συγκεκριμένη είδηση προκάλεσε θλίψη τόσο στους φίλους όσο και στους συνάδελφούς του.

Πιο συγκεκριμένα, η Διονυσία Γεωργιάδου μετά από την μοιραία νύχτα ζει πλέον τον δικό της Γολγοθά, αφού δεν μπορεί με τίποτα να συνειδητοποιήσει όλο αυτό που έχει συμβεί. Μάλιστα, οι δυο τους ήταν έτοιμοι να κάνουν το επόμενο βήμα στην σχέση τους ωστόσο όλα τελείωσαν ξαφνικά.

Μάλιστα, το βράδυ της Τετάρτης 16/3 η ίδια θέλησε να δημοσιεύσει κάποιες κοινές τους φωτογραφίες μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στα social όπου είναι αρκετά ενεργή. Στην λεζάντα της ανάρτησής της έγραψε χαρακτηριστικά: «Θα πενθώ πάντα – μ’ ακούς; – για σένα, μόνος, στον Παράδεισο.

Θα γυρίσει αλλού τις χαρακιές. Της παλάμης, η Μοίρα, σαν κλειδούχος. Μια στιγμή θα συγκατατεθεί ο Καιρός. Πώς αλλιώς, αφού αγαπιούνται οι άνθρωποι. Θα παραστήσει ο ουρανός τα σωθικά μας. Και θα χτυπήσει τον κόσμο η αθωότητα. Με το δριμύ του μαύρου του θανάτου.

ΙΙ. Πενθώ τον ήλιο και πενθώ τα χρόνια που έρχονται. Χωρίς εμάς και τραγουδώ τ’ άλλα που πέρασαν. Εάν είναι αλήθεια»

Η σπαρακτική ανάρτηση της συντρόφου του Πάνου Νάτση

Ανάρτηση συντρόφου του Πάνου Νάτση

Η σύντροφός του μιλά πρώτη φορά για τις φήμες που τη θέλουν έγκυο - Η ανάρτηση στα social

Σχεδόν ενάμιση μήνας έχει περάσει από τότε που έχασε την ζωή του ο Πάνος Νάτσης μετά από τροχαίο δυστύχημα που είχε σε ηλικία μόλις 31 ετών. Η συγκεκριμένη είδηση βύθισε σε θλίψη τόσο την οικογένειά του όσο και τους κοντινούς του φίλους και συνεργάτες.

Τραγική φιγούρα παραμένει και η σύντροφό του, Διονυσία Γεωργιάδου με την οποία διατηρούσε σχέση τα τελευταία χρόνια και όπως η ίδια αποκάλυψε σε πρόσφατες δηλώσεις της προσπαθούσαν να κάνουν παιδί.

Η ίδια παραμένει αρκετά ενεργή μέσα από τους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media. Έτσι, η ίδια αποφάσισε να κάνει ένα q&a που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, αναφέρθηκε στην ψυχολογία της αυτό το διάστημα ενώ αποκάλυψε αν είναι έγκυος.

«Δεν ξέρω καν αν υπάρχουν αρκετές λέξεις για να περιγράψουν αυτόν τον πόνο… σαν να σου έχουν κόψει τα χέρια, τα πόδια, την καρδιά και τα πνευμόνια, αλλά να σου έχουν αφήσει το μυαλό και τα μάτια να βλέπεις και να το καταλαβαίνεις…. Ελπίζω να μην εννοείς ότι πάχυνα… Δυστυχώς όχι».

Πάνος Νάτσης - Ανάρτηση

Ανάρτηση συντρόφου Πάνου Νάτση