Survivor 5: "Δες εδώ τη νυφίτσα" - Το Twitter έβγαλε το φτυάρι μετά την αποχώρηση της Κάτιας

Η Βρισηίδα και ο Άρης την πλήρωσαν

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 5:

Στο τελευταίο επεισόδιο του Survivor 5 την Τετάρτη 17/3, το ταξίδι έφτασε στο τέλος του για την Κάτια Ταραμπάνκο, επιβεβαιώνοντας τα spoils. Η Βρισηίδα για άλλη μία φορά έβαλε τα κλάματα και το Twitter δεν μπόρεσε να αντισταθεί και να το αφήσει ασχολίαστο, ενώ στο στόχαστρο βρέθηκε και ο Άρης Σοϊλέδης, καθώς κατά την αποχώρηση κοίταξε τους μπλε και γέλασε αφήνοντας την φαντασία του κοινού να οργιάζει.

Η Κάτια πριν φύγει για πάντα από τον Άγιο Δομίνικο ευχαρίστησε τους συμπαίκτες της και την παραγωγή για την ευκαιρία που της δόθηκε, αλλά δηλώνει και γαλήνια για την απόφαση του κοινού, πιστεύοντας ότι όλα έχουν έναν λόγο που συμβαίνουν.

«Ένας κύκλος μόλις έκλεισε. Περίεργο το συναίσθημα. Κλιμακωτά ήρθε. Χτύπαγε ένα καμπανάκι μέσα η αλήθεια είναι, έδεσε και το αγώνισμα το σημερινό, πήρα τη ρεβάνς μου την ωραία. Παιδιά, νιώθω γαλήνη, την πιο ωραία γαλήνη που έχω νιώσει ποτέ στη ζωή μου. Λυπάμαι που φεύγω. Ήθελα να φάω λίγο χώμα ακόμη. Ήθελα να νικήσω μία φορά την Ασημινάρα εκεί. Καλό κουράγιο σε όλους. Θα σας βλέπω από τον καναπέ που θα τρώω. Ζητάω συγγνώμη για αυτό. Και τα λέμε όλοι Γαλατσάρα. Ευχαριστώ που μου δώσατε την ευκαιρία να είμαι ξανά εδώ. Το εκτιμώ. Όλα για κάποιον λόγο γίνονται και όλα είναι καλά», είπε χαρακτηριστικά.

Τα tweets του κοινού για την αποχώρηση της Κάτιας

Η αποχώρηση της Κάτιας

Η Κάτια Ταραμπάνκο αποχώρησε

Η Κάτια αποχώρησε από το Survivor

Το Twitter σχολιάζει την αποχώρηση της Κάτιας

Survivor 5: Η αποχώρηση της Κάτιας

Το Twitter σχολιάζει την Βρισηίδα στην αποχώρηση της Κάτιας

Φεύγει η Κάτια Ταραμπάνκο

Σχόλια για την αποχώρηση της Κάτιας από το Survivor

Άσχημα ψυχολογικά μετά την αποχώρησή της - Τι συνέβη όταν έκλεισαν οι κάμερες

Ήμασταν οι πρώτοι που το μάθαμε και σας το αποκαλύψαμε σοκαρισμένοι! Η Κάτια Ταραμπάνκο ήταν η παίκτρια που αποχώρησε αυτή την εβδομάδα από το Survivor προς έκπληξη όλων. Βρέθηκε στον τάκο με τον Σπύρο Μαρτίκα, την Τζο Μαριδάκη και την Βρισηίδα Ανδριώτου αλλά δεν κατάφερε να επιβιώσει!

Η αλήθεια είναι πως μεταξύ των τεσσάρων αυτών ονομάτων θα περίμενε κανείς πως η πιο αδύναμη είναι η Τζο όντας νέα στην ομάδα και άγνωστη τηλεοπτικά μέχρι τώρα. Ο Σπύρος Μαρτίκας έχει αποδείξει ουκ ολίγες φορές ότι έχει κοινό από πίσω που τον στηρίζει ενώ η Βρισηίδα έχει βρεθεί κι άλλη φορά σε αυτή την θέση κι έχει παραμείνει. Με λίγα λόγια κανείς δεν περίμενε πως η Κάτια που στην περσινή της συμμετοχή είχε προκαλέσει κομφούζιο με το όνομά της και είχαν φτάσει να την χαρακτηρίσουν μέχρι και νικήτρια, μετά από ούτε έναν μήνα παραμονής της στο παιχνίδι, θα φύγει.

Η στιγμή ήταν αρκετά φορτισμένη συναισθηματικά για την ίδια, το είδαμε και στην κάμερα άλλωστε πριν καν ανακοινώσει ο Γιώργος Λιανός το όνομά της.

Αφού ανακοινώθηκε έμειναν όλοι άναυδοι!

Μπορεί στο τέλος να έφυγε με το χαμόγελο στα χείλη αλλά το θέμα είναι τι επικράτησε μετά, πίσω από τις κάμερες.