Survivor 5 spoiler 16/3: Εκτός παιχνιδιού η Κάτια Ταραμπάνκο - Επιστρέφει Ελλάδα!

Απίστευτες εξελίξεις στον Άγιο Δομίνικο

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Survivor 5 spoiler 16/3: Εκτός παιχνιδιού η Κάτια Ταραμπάνκο - Επιστρέφει Ελλάδα!

Είναι η δεύτερη φορά που δοκιμάζει την τύχη της στον Άγιο Δομίνικο αλλά τα πράγματα δεν φαίνεται να πήγαν και πολύ καλά, ούτε τώρα. Δεν πρόλαβε ξανά να κλείσει μήνα στο Survivor και η Κάτια Ταραμπάνκο αποχωρεί όπως αναφέρουν αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.gr! Σας το γράψαμε κι εχθές πρώτοι...

Η πρώην... παρουσιάστρια αυτή την εβδομάδα είναι προτεινόμενη προς αποχώρηση μαζί με τους Μαρτίκα, Μαριδάκη και Ανδριώτου. Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου έχοντας κερδίσει την ατομική ασυλία την έριξε στον τάκο για τους δικούς της λόγους.

Το κοινό έδιωξε την Κάτια Ταραμπάνκο

Μπορεί την πρώτη φορά που συμμετείχε στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ, η Κάτια να είχε κερδίσει το τηλεοπτικό κοινού αφού εξαρχής την αποθέωναν για την αγωνιστικότητά της και την έβλεπαν μάλιστα και νικήτρια, αλλά αυτή την φορά δεν κατάφερε να μπει στα σπίτια των τηλεθεατών!

Σύμφωνα με την πηγή μας στον Άγιο Δομίνικο η Κάτια δεν ψηφίστηκε από τον κόσμο. Βγήκε τελευταία και με μεγάλη διαφορά στα ποσοστά και κάπως έτσι βρίσκεται εδώ και λίγες ημέρες στο ξενοδοχείο αναμένοντας να προβληθεί το επεισόδιο στους δέκτες μας για να μπορέσει να πάρει τον δρόμο της επιστροφής.

Τουλάχιστον λίγο πριν αποχωρήσει πρόλαβε να μιλήσει στον - εδώ και λίγους μήνες - νέο της σύντροφος αφού στο χθεσινό 15/3 επεισόδιο οι Κόκκινοι κέρδισαν το έπαθλο επικοινωνίας...

Απόψε, λοιπόν, ο Γιώργος Λιανός θα ανακοινώσει πως η Κάτια ήταν ο πιο αδύναμος κρίκος στην τετράδα...Πριν βέβαια το συμβούλιο του νησιού έχουμε και τον αγώνα επάθλου φαγητού... Ξέρουμε ποιος το κερδίζει (δείτε εδώ).

Ακολουθήστε την Έφη Εκίζογλου στο instagram για περισσότερα Survivor spoils