Survivor 5 spoiler 16/3: ΣΟΚ ΣΟΚ ΣΟΚ - Αυτός ο παίκτης έχει ήδη αποχωρήσει!

Είναι οριστικότατο!

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Survivor 5 spoiler 16/3: ΣΟΚ ΣΟΚ ΣΟΚ - Αυτός ο παίκτης έχει ήδη αποχωρήσει!

Μπορεί απόψε να έχουμε έπαθλο επικοινωνίας στο Survivor (δείτε εδώ ποια ομάδα κερδίζει) αλλά αύριο βράδυ, Τετάρτη 16/3, θα παρακολουθήσουμε την αποχώρηση ενός παίκτη, είτε από την Μπλε ομάδα ήταν από την Κόκκινη αφού μοιράστηκαν οι ασυλίες.

Υπενθυμίζουμε πως υποψήφιοι αυτής της εβδομάδας είναι ο Σπύρος Μαρτίκας και η Τζο Μαριδάκη από τους Μαχητές ενώ από τους Διάσημους η Κάτια Ταραμπάνκο και η Βρισηίδα Ανδριώτη.

Μπορεί οι πρώτες πληροφορίες που είχαμε να ήθελαν έναν συγκεκριμένο παίκτη να αποχωρεί από τον Άγιο Δομίνικο αλλά τελικά... είναι όντως το παιχνίδι των ανατροπών!

Οριστικό το τέλος της από το Survivor

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.gr η Κάτια Ταραμπάνκο δεν πήρε την υποστήριξη που έπρεπε από το τηλεοπτικό κοινό και για άλλη μια χρονιά το Survivor γι' αυτήν τελείωσε νωρίς! Όπως γνωρίζετε τα επεισόδια που βλέπουμε εμείς μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΙ έχουν γυριστεί και επεξεργαστεί με λίγες ημέρες διαφορά.

Πριν από λίγο έγινε το συμβούλιο και δεν υπάρχει επιστροφή για την Κάτια...

Τουλάχιστον θα γυρίσει στην αγκαλιά και στο σπιτικό που έχει φτιάξει με το νέο της αγαπημένο (δείτε τον εδώ) που όπως μαθαίνουμε την περιμένει πως και πως και όσο ήταν στο παιχνίδι την παρακολουθούσε ανελλιπώς. Ά ρε έρωτας...

Ακολουθήστε την Έφη Εκίζογλου στο instagram για περισσότερα Survivor spoils