Τραγωδία Πάτρα: Ο πατέρα των τριών κοριτσιών σπάει για πρώτη φορά τη σιωπή του

Προειδοποιεί για τις συνέπειες των κατηγοριών του

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Τραγωδία Πάτρα: Ο πατέρα των τριών κοριτσιών σπάει για πρώτη φορά τη σιωπή του

Ο πατέρας των τριών κοριτσιών από την τραγωδία στην Πάτρα ξέσπασε και μίλησε για όσα βιώνει εξαιτίας των κατηγοριών που τον βαραίνουν. Δήλωσε πως όλη αυτή η κατάσταση έχει προξενήσει πολύ μεγάλο κακό στη ζωή της οικογένειας και προειδοποίησε πως όταν επιτέλους βρουν το δίκιο τους, δεν θα μείνουν άπραγοι.

Οι κινήσεις τους, βέβαια, δεν βοηθούν στην χαλάρωση των κατηγοριών που αντιμετωπίζουν, καθώς όλο βγαίνουν στο φως ύποπτες πράξεις, με τελευταία την αναζήτηση ενός πανακίου της μικρότερης κόρης από την μητέρα.

Οι δηλώσεις του πατέρα των τριών κοριτσιών

«Να ξέρετε, ότι μόλις τελειώσει όλο αυτό, όσα γράφονται, δεν θα το αφήσουμε έτσι, γιατί οι ανακρίβειες είναι πολλές. Μόνο κακό μάς έχουν κάνει», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Και στη συνέχεια πρόσθεσε: «Το δίκιο θα το βρω, όταν τελειώσει όλο αυτό. Και πιστέψτε με… δεν θ’ αργήσει. Δεν μπορείτε να φανταστείτε, ούτε στο 1%, τι κακό μας έχουν κάνει».

Νέα ανάρτηση "κόλαφος" του ιατροδικαστή - Τι ανέφερε

Παρά τα ξεσπάσματα των γονιών της υπόθεσης στην Πάτρα, σχετικά με τα πορίσματα που είδαν το φως της δημοσιότητας από γιατρούς και αστυνόμους, θεωρώντας πως αυτά ευθύνονται για τη γνώμη της Ελλάδας απέναντι τους, σε νέα ανάρτηση «βόμβα» προχώρησε ο ιατροδικαστής Γρηγόρης Λέων.

Το πρωί της Τετάρτης 16/3, ο ιατροδικαστής ανήρτησε στο προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, αναφορικά με τον θάνατο των τριών κοριτσιών στην Πάτρα, την απάντηση του σε ερώτημα σχετικά με το αν θα μπορούσε κάποιος να έχει προκαλέσει ασφυξία στα παιδιά, οδηγώντας στο θάνατό τους.

«Το να διαγνώσεις ασφυξία στα βρέφη και στα μικρά παιδιά είναι ιδιαίτερα δύσκολο επειδή αυτός ο βίαιος θάνατος στα παιδιά μπορεί να μην αφήσει σχεδόν καθόλου σημάδια» αναφέρει ο ιατροδικαστής στην ανάρτησή του.

Και προσθέτει στη συνέχεια: «Τυχερός ο συνάδελφος σε αυτά τα περιστατικά αν βρει έστω μια μικρή “λύση βλεννογόνου” ή κάποιες μικροεκδορές. Οπότε πολύ βασικό το να στείλουμε ιστοτεμάχια στον Παθολογοανατόμο για εξέταση στο μικροσκόπιο.

Αυτό που διαβάζω σε μια παθολογοανατομική έκθεση, στον εγκέφαλο, «αλλοιώσεις ως επί ανοξυγοναιμίας» νομίζω είναι κατανοητό ακόμα και χωρίς λεξικό».

Ας πάρουμε την υπόθεση ότι ένας παππούς πάσχει (στην καρδιά) από στεφανιαία νόσο, αν κάποιος πάει και του αποφράξει τα...

Posted by Grigoris Leon on Wednesday, March 16, 2022