Μόλις έγινε γνωστό - Σούσουρο με την ανακοίνωση της Έλενας Παπαρίζου

Η δημοσίευση στο instagram που προκάλεσε πανικό

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Μόλις έγινε γνωστό - Σούσουρο με την ανακοίνωση της Έλενας Παπαρίζου

Μπορεί να μην είναι κάπου τηλεοπτικά αυτόν τον καιρό, ωστόσο η Έλενα Παπαρίζου διατηρεί έναν πολύ ενεργό λογαριασμό στα social media και πολύ συχνά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές από την καθημερινότητά της.

Η όμορφη τραγουδίστρια που μάλιστα μοιράστηκε πριν μερικές μέρες ένα τατουάζ που έκανε θαυμαστής με την φωτογραφία της, προχώρησε νωρίτερα σε μια ανακοίνωση που προκάλεσε τον απόλυτο χαμό.

Η Έλενα Παπαρίζου συγκεκριμένα αποκάλυψε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram πως σε λίγες μέρες πρόκειται να έχουμε reunion των Antique, του παλιού της συγκροτήματος, μιας και θα κυκλοφορήσουν νέο τραγούδι.

«#Antique #Reunion #ComingSoon», έγραψε στην λεζάντα.

Η ανάρτηση αυτή εννοείται πως μέσα σε λίγα λεπτά συγκέντρωσε χιλιάδες likes και σχόλια, με τους διαδικτυακούς της φίλους να δηλώνουν πόσο ανυπομονούν για αυτήν την επανασύνδεση.

Η ανακοίνωση της Έλενας Παπαρίζου για το reunion των Antique

Στιγμές ευτυχίας για την Έλενα Παπαρίζου και τον Ανδρέα Καψάλη - Το έκαναν γνωστό με μια φωτογραφία στο instagram

Αυτόν τον καιρό η Έλενα Παπαρίζου έχει λόγους να γιορτάζει! Τέλη Ιανουαρίου η αγαπημένη τραγουδίστρια γιόρτασε τα γενέθλιά της (δείτε εδώ φωτογραφίες από το πάρτι και την τούρτα) ενώ την Δευτέρα 7/2, με μια ανάρτηση στο instagram μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους πως κλείνει 10 χρόνια γνωριμίας με τον σύντροφό της, Ανδρέα Καψάλη.

Συγκεκριμένα, η τραγουδίστρια πόσταρε μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με ένα μιλφέιγ το οποίο είχε πάνω κεράκια με τον αριθμό «10». Το ζευγάρι έκλεισε 10 χρόνια γνωριμίας και το γιόρτασαν μαζί. Συγκεκριμένα η Έλενα Παπαρίζου έγραψε κάτω από τη φωτογραφία: «10 χρόνια από την γνωριμία μας…».

Η Έλενα Παπαρίζου και ο Ανδρέας Καψάλης είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής σόουμπιζ, οι οποίοι όμως κρατούν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.