"Έπεσαν πολλές μάσκες..." - Κόλαφος ο Κώστας Αποστολάκης στην κάμερα του Mega Καλημέρα

"Δεν έχω καταφέρει τίποτα στη ζωή μου"

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα

Ο Κώστας Αποστολάκης, ο οποίος πρωταγωνιστεί στη σειρά Άγιος Παΐσιος (δείτε εδώ τις εξελίξεις του σημερινού επεισοδίου), μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Mega Καλημέρα το πρωί της Πέμπτης 17/3 και αποκάλυψε πως κάποια στιγμή στην καλλιτεχνική του πορεία είχε μεγάλη έπαρση, ωστόσο κοιτώντας πλέον τι έχει κάνει, θεωρεί ότι δεν έχει καταφέρει τίποτα σημαντικό στη ζωή του και μάλιστα ο υλισμός είναι ένα πρόβλημα από το οποίο θέλει να ξεφύγει.

Η εξομολόγηση του Κώστα Αποστολάκη

«Πάντα δούλευα με τον εαυτό μου αλλά το θέμα είναι προς ποια κατεύθυνση. Ήμουν ορθολογιστής, νόμιζα ότι μπορώ να τα κάνω όλα μόνος μου και είδα τι έκανα μόνος μου! Είδα τι κατάφερα! Δεν έχω καταφέρει τίποτα στη ζωή μου», είπε χαρακτηριστικά.

Έπειτα πρόσθεσε: «Βέβαια και καβάλησα το καλάμι. Πίστεψα ότι κάτι έκανα, κάτι κατάφερα και κάτι έγινε», ενώ για τον υλισμό ανέφερε: «Μου δόθηκαν στη ζωή δοκιμασίες για να δω τον εαυτό μου. Πέρασα και με 10.000 ευρώ, πέρασα και με 200 ευρώ τον μήνα. Και με 150 ευρώ έχω περάσει τον μήνα.

Αυτή τη στιγμή θέλω να φύγω από τον υλισμό, από την ανάγκη της ανάγκης» συμπλήρωσε ο Κώστας Αποστολάκης στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της Ελεονώρας Μελέτη στο Μεγάλο Κανάλι. «Μέσα στην πανδημία, όπως και πολλούς άλλους, μου δόθηκε η ευκαιρία να δω τα πράγματα διαφορετικά. Έπεσαν πολλές μάσκες και αυτές θα μείνουν για πάντα».

«Και γυναίκες έχω εκμεταλλευτεί, και φιλίες μου»

Το πρωί της Πέμπτης 3/3 ο Κώστας Αποστολάκης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωινό» όπου μεταξύ άλλων αποφάσισε να "ανοίξει" την καρδιά του και να μιλήσει για την προσωπική του ζωή κάτι που άφησε άφωνους τόσο την Φαίη Σκορδά όσο και τον Γιώργο Λιάγκα.

Πιο συγκεκριμένα, είπε χαρακτηριστικά: «Νηστεύω. Έχω αλλάξει τρόπο ζωής τα τελευταία δύο χρόνια. Ο προηγούμενος τρόπος ζωής είχε κουράσει την ψυχή μου, με βοήθησε η πανδημία. Ήρθα πιο κοντά στη θρησκεία. Έζησα ένα πραγματικό γεγονός στον ξύπνιο μου. Πρέπει να πιστέψεις πάρα πολύ χωρίς αμφιβολίες.

Η αμφιβολία σε γυρίζει στον υλισμό. Έχω κάνει πράγματα αξιόποινα στη ζωή μου. Έχω ζητήσει συγγνώμη. Και γυναίκες έχω εκμεταλλευτεί, και φιλίες μου, και εργοδότες μου, και συναδέλφους μου. Βία να πλακωθούμε στο ξύλο με άντρες, ναι, έχω ζήσει. Με γυναίκες όχι.

Ο έρωτας είναι ένα εγωιστικό συναίσθημα που δημιουργεί εξάρτηση, είναι καλύτερα να το αποφεύγει ο άνθρωπος. Εγώ δεν παίρνω πρωτοβουλίες αυτή τη στιγμή, θα ολοκληρωθεί όπως μου δοθεί. Σε τι διαφέρει ο έρωτας από τα ναρκωτικά; Θες να ψάξεις παγκοσμίως να δεις πόσους έχει σκοτώσει ο έρωτας;»