Με μίνι φόρεμα και ανοιχτό μπούστο - Τράβηξε όλα τα βλέμματα η Σάσα Μπάστα με την εμφάνισή της

Αισθησιακή όπως πάντα

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Με μίνι φόρεμα και ανοιχτό μπούστο - Τράβηξε όλα τα βλέμματα η Σάσα Μπάστα με την εμφάνισή της

Πολλοί celebrities για ακόμη μια φορά έδωσαν το παρών στο Beluga και μαγνήτισαν όλα τα βλέμματα με τις εντυπωσιακές εμφανίσεις τους. Μια από αυτές ήταν χωρίς αμφιβολία η Σάσα Μπάστα.

Η όμορφη τραγουδίστρια που μετά από πολλούς τσακωμούς αποχώρησε από την Φάρμα, ξέρει πολύ καλά πώς να κάνει όλον τον κόσμο να την κοιτά, μιας και ανήκει στην κατηγορία των πιο σέξι γυναικών της ελληνικής σόουμπιζ.

Η Σάσα Μπάστα λοιπόν επέλεξε για την νέα βραδινή της έξοδο να φορέσει ένα κολλητό μαύρο φόρεμα, αρκετά μίνι, ενώ είχε μάλιστα και ανοιχτό μπούστο. Το εντυπωσιακό αυτό φόρεμα το συνδύασε με ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνες μπότες πάνω από το γόνατο ενώ επέλεξε να δώσει και αρκετό μήκος στα μαλλιά της.

Φωτογραφίες της Σάσα Μπάστα από την νέα της εμφάνιση

Φωτογραφίες της Σάσα Μπάστα από την νέα της εμφάνιση

Φωτογραφίες της Σάσα Μπάστα

Τα ακατάλληλα πλάνα της Σάσας Μπάστα στην Φάρμα

Η Σάσα Μπάστα και η Αγγελική Ηλιάδη "έσπασαν το ρόδι" για τη Φάρμα 2 και έκαναν πρώτες μπάνιο για τη δεύτερη σεζόν. Όπως συνέβη και πέρυσι με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, έτσι και φέτος τα μπάνια των κοριτσιών αποτέλεσαν το θέμα συζήτησης.

Αυτός δε που έδειξε να ενθουσιάζεται περισσότερο με το θέαμα δεν ήταν άλλος από τον Σταμάτη Γαρδέλη, ο οποίος κάθισε και παρακολούθησε με λεπτομέρεια το μπάνιο των κοριτσιών ενώ παράλληλα έκανε πολλά σχόλια.

Τα κορίτσια ωστόσο δεν του άφησαν και πολλά περιθώρια και έτσι όταν πήγε να κάνει μπάνιο η Αγγελική Ηλιάδη, οι συμπαίκτριές της μπήκαν μπροστά της για να της δώσουν την άνεση να κάνει μπάνιο με την ησυχία της.