Τετάρτη, 29 Μαρτίου 2023 | Επικοινωνία

Τρισάγιο Δημήτρη Κοντομηνά: Μαυροφορεμένοι φίλοι και γνωστοί - Τραγικές φιγούρες Βερύκιος και Τσιμτσιλή

Ποιοι έδωσαν το παρόν

Τρισάγιο Δημήτρη Κοντομηνά: Μαυροφορεμένοι φίλοι και γνωστοί - Τραγικές φιγούρες Βερύκιος και Τσιμτσιλή
News 17.03.2022 15:03
Από Πέννυ Μαστοράκου

Σε κλίμα βαθιάς συγκίνησης και θλίψης, τελέσθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης 17/3, το τρισάγιο του επιχειρηματία και πρώην καναλάρχη Δημήτρη Κοντομηνά, από τους κοντινούς του φίλους και συνεργάτες που δεν παρέστησαν στην κηδεία, καθώς η επιθυμία της οικογένειας ήταν να γίνει σε κλειστό κύκλο.

Ανάμεσα στους δικούς του ανθρώπους ήταν ο Δήμος Βερύκιος, ο οποίος είχε εξαιρετικά στενές σχέσεις με τον αείμνηστο και μίλησε εκτενώς για την απώλεια του, με την Σταματίνα Τσιμτσιλή, αλλά και ο Ηλίας Ψινάκης, φανερά συντετριμμένος από την απώλεια του φίλου του.

Στιγμιότυπα από το τρισάγιο του Δημήτρη Κοντομηνά

Οι φίλοι του Κοντομηνά στο τρισάγιο του
Ο Ψηνάκης στο τρισάγιο του Δημήτρη Κοντομηνά
Το τρισάγιο του Δημήτρη Κοντομηνά

Μαυροφορούσα και υποβασταζόμενη η αδερφή του πάνω από το φέρετρο

Πραγματοποιήθηκε η κηδεία του επιχειρηματία και πρώην ιδιοκτήτη του Alpha, Δημήτρη Κοντομηνά. Υπενθυμίζεται ότι πέθανε την Πέμπτη 10/3 μετά από 2 χρόνια δυσκολιών, ενώ πάλευε για την ζωή του μέσα από το νοσοκομείο.

Το πρωί της Δευτέρας 14/3 πραγματοποιήθηκε η εξόδιος ακολουθία στην Ύδρα, όπου διατηρούσε εξοχικό, ενώ πολλοί συνεργάτες και φίλοι σήμερα δίνουν τα συλλυπητήριά τους, καταθέτοντας ένα στεφάνι. (Δείτε εδώ τι γράφει το στεφάνι της αδερφής του Κίττυς).

Στην κηδεία παρευρέθηκαν πολλοί δημοσιογράφοι και παρουσιαστές. Ωστόσο πολλά στελέχη του Alpha δεν μπόρεσαν να είναι εκεί, καθώς σεβάστηκαν την επιθυμία της οικογένειας να πραγματοποιηθεί η κηδεία σε στενό κλοιό. Σύμφωνα με την Σταματίνα Τσιμτσιλή, ο δημοσιογράφος και φίλος του εκλιπόντα, Αντώνης Σρόιτερ σκοπεύει να δηλώσει το παρόν σήμερα, ενώ το ίδιο ήθελε να κάνει και η παρουσιάστρια, αλλά δεν τα κατάφερε λόγω της εκπομπής της.

Μαρία Κοντομηνά Κηδεία

Στα πλάνα βλέπουμε και το στεφάνι που προσέφερε η διοίκηση και οι εργαζόμενοι του Alpha, για τον άνθρωπο που βρισκόταν επί σειρά ετών μπροστά από το τιμόνι του καναλιού.

Το στεφάνι του Alpha

Τραγική φιγούρα στο Ά Νεκροταφείο Αθηνών, που λαμβάνει χώρα η τελετή, είναι η αδερφή του Κοντομηνά, Κίττυ, η οποία φορά μαύρα, κλαίει και είναι υποβασταζόμενη σε συγγενείς της. Στο βίντεο που ακολουθεί από την εκπομπή «Happy Day» βλέπουμε πως οι πολλοί δικοί του άνθρωποι αφήνουν και ένα λευκό τριαντάφυλλο στην μνήμη του.

Κίττυ Κοντομηνά κηδεία

Η Κίττυ Κοντομηνά μπροστά από το φέρετρο

Τραγική φιγούρα η Κίττυ Κοντομηνά

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Εξόδιος Ακολουθία Δημήτρη Κοντομηνά: Μαυροφορέθηκε η κόρη του - Σκυμμένη πάνω από το φέρετρο

«Ο Λαζόπουλος θα έπρεπε...» - Η σπόντα του Ανδρέα Μικρούτσικου για την κηδεία Δημήτρη Κοντομηνά

Share