Δανάη Παππά: «Θέλω να γίνει σε ένα εκκλησάκι κοντά...» - Αποκαλύπτει όλες τις λεπτομέρειες για το γάμο της

Ποιο θα είναι το τραγούδι έναρξης;

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Δανάη Παππά: «Θέλω να γίνει σε ένα εκκλησάκι κοντά...» - Αποκαλύπτει όλες τις λεπτομέρειες για το γάμο της

Η Δανάη Παππά ντύθηκε νυφούλα για το περιοδικό Yes I do και έδωσε μια εξομολογητική συνέντευξη στην Μυρτώ Καζή αναλύοντας τον γάμο των ονείρων της. Η ηθοποιός είναι πολύ καλά και ερωτευμένη με τον σύντροφο της Λάμπρο Λαζάρη και έχει μιλήσει ανοιχτά για το πόσο κοντά είναι οι δύο τους στα σκαλιά της εκκλησίας.

Η Δανάη ξέρει ήδη πιο θα είναι το τραγούδι της έναρξης του γάμου της αλλά και το σημείο της τελετής. Με άρωμα θάλασσας θα ήθελε να παντρευτεί τον καλό της σε ένα μικρό εκκλησάκι. Δε ζητάει πολυτέλειες, αλλά μια ουσιαστική δεξίωση που θα βιώσει μαζί με τον καλό της την απόλυτη ευτυχία.

Οι δηλώσεις της Δανάης Παππά για τον γάμο

Πού θα γίνει ο γάμος της Δανάης:

«Θέλω να γίνει σε ένα εκκλησάκι κοντά στη θάλασσα, μόνο με πολύ κοντινούς μας ανθρώπους, και μετά να κάνουμε ένα μεγάλο πάρτι στην παραλία! Εννοείται ότι εγώ θα είμαι ξυπόλυτη –πώς αλλιώς θα χορεύω άνετα όλο το βράδυ– και το φόρεμά μου θα είναι αέρινο – πώς θα τρέχω να πιάσω τον σκύλο μου τον Σπίθα χωρίς κάτι να ανεμίζει πίσω μου», .

Το τραγούδι εισόδου και το τραγούδι του αποχαιρετισμού

«Μου αρέσει πολύ η «Σαϊτιά», από τον Μιχάλη Χατζηγιάννη και τον Θανάση Αλευρά ενώ το τραγούδι αποχαιρετισμού σίγουρα θα είναι κάτι χορευτικό… ίσως το «Miami» του Will Smith», τόνισε η ηθοποιός. «Πεθαίνω για αγκαλιές»

Δανάη Παππά

Τι χαλάει τη Δανάη στους Ελληνικούς γάμους;


«Με χαλάει όταν βλέπω ζευγάρια να αγχώνονται για το αν περνούν καλά οι καλεσμένοι τους και να καταλήγουν στο τέλος της βραδιάς νηστικά και με σπασμένα νεύρα. Η αγαπημένη μου στιγμή είναι ο χορός της νύφης με τον μπαμπά της», τόνισε η ηθοποιός που τους τελευταίους μήνες έχει ταξιδέψει με τον αγαπημένο της στο Παρίσι, σε διάφορες πόλεις στην Ιταλία.

Το λαμπερό πάρτι γενεθλίων που οργάνωσε η Δανάη για τον καλό της

Η Δανάη Παππά, η κούκλα ηθοποιός που έχει απασχολήσει μόνο θετικά με την εμφάνιση της στο Σασμό, είναι πολύ καλά τόσο στα ερωτικά της όσο και στα επαγγελματικά. Ένα πάρτι έκπληξη οργάνωσε για τον αγαπημένο της Λάμπρο Λαζάρη, μιας και είχε γενέθλια το βράδυ της Πέμπτης 10/3.

Ανάμεσα στους πολλούς καλεσμένους βρέθηκαν και ηθοποιοί, φίλοι του ζευγαριού από το σίριαλ που πρωταγωνιστεί η Δανάη. Πιο συγκεκριμένα, ο Κώστας Νικούλι και η Ευγένια Σαμαρά βρέθηκαν στο πάρτι μασκέ, με βραζιλιάνικο αέρα και πέρασαν τέλεια. Άλλωστε έχουμε καταλάβει πολύ καλά, πως οι εκπλήξεις είναι κάτι που συνηθίζει το καστ του Σασμού.