Ρέμος - Μπόσνιακ: Φανερά συντετριμμένο το ζευγάρι στο τρισάγιο του κουμπάρου τους Δημήτρη Κοντομηνά

Με μαύρα γυαλιά εμφανίστηκε ο ταργουδιστής!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Ρέμος - Μπόσνιακ: Φανερά συντετριμμένο το ζευγάρι στο τρισάγιο του κουμπάρου τους Δημήτρη Κοντομηνά

Την Πέμπτη17/3 πραγματοποιήθηκε το τρισάγιο του Δημήτρη Κοντομηνά, το οποίο έγινε από φίλους και συνεργάτες, μιας και η οικογένεια είχε αποφασίσει η κηδεία του να γίνει σε πολύ στενό οικογενειακό κύκλο. Ο πρώην πρόεδρος του Αlpha έχει λάβει την αμέριστη αγάπη τόσο των συνεργατών του, όσο και όσων τον αγάπησαν σαν άνθρωπο.

Έτσι λοιπόν στο τρισάγιο που έγινε από τους αγαπημένους φίλους στη μνήμη του, βρέθηκαν λαμπερά πρόσωπα, όπως η Υβόννη Μπόσνιακ και ο Αντώνης Ρέμος. Το ζευγάρι δε μπορούσε να μην παραστεί στην ημέρα αυτή μνήμης και τιμής του αγαπημένου τους κουμπάρου. Ο τραγουδιστής και η γυναίκα του ήταν φανερά συντετριμμένη, ενώ η Υβόννη είχε συνεχώς το βλέμμα της στραμμένο προς τα κάτω.

Ο Αντώνης Ρέμος και η Υβόννη Μπόσνιακ στο τρισάγιο του Δημήτρη Κοντομηνά

Υββόνη και Ρέμος στο τρισάγιο

Όλο το παρασκήνιο για το ξεχωριστό τρισάγιο του Δημήτρη Κοντομηνά

Η εκπομπή Πρωινό έδωσε μερικές παραπάνω λεπτομέρειες για το δεύτερο τρισάγιο της Πέμπτης 17/3.

«Σήμερα το μεσημέρι στις 2, στο Α΄ Νεκροταφείο, εκεί που ετάφη ο Δημήτρης Κοντομηνάς σε στενό οικογενειακό κύκλο, οι φίλοι του, με επικεφαλής τον Κώστα Καίσαρη του ετοιμάζουν ένα μνημόσυνο που οι ίδιοι θέλουν να το ονομάσουν την πραγματική του κηδεία. Έτσι μου μεταφέρθηκε», είπε ο Γιώργος Λιάγκας.

Πολλοί παρουσιαστές του Alpha, αλλά και φίλοι και συνεργάτες πρόκειται να παραστούν στο τρισάγιο. «Ουσιαστικά, είναι μια απάντηση των φίλων του στον τρόπο που η οικογένεια αποφάσισε «εν κρυπτώ» να κηδέψει τον Δημήτρη Κοντομηνά», είπε χαρακτηριστικά.

Στο μεταξύ, τις τελευταίες ώρες έχει ξεσπάσει χαμός ανάμεσα στον Νίκο Μαστοράκη και την Κίττυ Αλεξανδράτου, αδελφή του Δημήτρη Κοντομηνά, μετά από ανάρτηση του πρώτου για τον Δημήτρη Κοντομηνά.