Με εσωτερική σκάλα και θέα πιάτο όλη την Αθήνα - Το καλλιτεχνικό σπίτι του Αργύρη Αγγέλου στην Κυψέλη

Φωτογραφίες από το εσωτερικό του!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Με εσωτερική σκάλα και θέα πιάτο όλη την Αθήνα - Το καλλιτεχνικό σπίτι του Αργύρη Αγγέλου στην Κυψέλη

Ο Αργύρης Αγγέλου θα είναι πάντα χαραγμένος στις μνήμες όλων ως ο Φώτης του Παρά 5 με το τσουλούφι, που ποτέ δεν άφηνε αχτένιστο. Τα χρόνια πέρασαν και φυσικά ο ηθοποιός εκτός από το θρυλικό σίριαλ του Mega (Δείτε που βρέθηκε όλη η παρέα 14 χρόνια μετά) έχει χαρίσει πολλές επιτυχίες στο κοινό του, τόσο στο θέατρο όσο και στην τηλεόραση.

Γενικά είναι γεγονός πως επιθυμεί να απασχολεί περισσότερο με τα επαγγελματικά του και όχι με τα προσωπικά του και έτσι οι μοναδικές πληροφορίες που έχουμε προέρχονται κυρίως μέσα από το Instagram. O Αργύρης έχει σίγουρα μετά την τέχνη του, μεγάλη αγάπη για το σπίτι του και τη συνολική διακόσμηση αυτού.

Βλέπουμε από πολλά στιγμιότυπα ένα διαμέρισμα στην Κυψέλη με εσωτερική σκάλα και πιάτο θεά όλη την Αθήνα. Όσο για την κουζίνα του ηθοποιού τα λόγια είναι λίγα αφού είναι αρκετά μεγάλη με κόκκινα ντουλάπια, τα οποία κλέβουν την παράσταση.

Tο σπίτι του Αργύρη Αγγέλου

Λίγα λόγια για τη ζωή του ηθοποιού

Ο Αργύρης Αγγέλου έχει γεννηθεί στις 16 Ιουνίου 1978 και είναι 40 ετών. Αρχικά τον γνωρίσαμε ως μαθητής Ασημάκη Λαζάρου στη σειρά του Γιώργου Καπουτζίδη “Σαββατογεννημένες” στο Mega. Στη συνέχεια τον είδαμε ως Φώτη Βουλινό στην επιτυχημένη σειρά και πάλι του Mega “Στο Παρά Πέντε”, ενώ λίγο αργότερα στη σειρά του Alpha “Πάρης και Ελένη” (ρόλος: Ευριπίδης).

Ωστόσο η πρώτη του εμφάνιση στην τηλεόραση ήταν στη σειρά “Νυχτερινό δελτίο” στην ΕΡΤ1, στο ρόλο του κάμεραμάν. Έχει κάνει Guest εμφανίσεις στις σειρές Τα παιδιά της γειτονιάς (1999) στην ΕΡΤ1, Όλα του γάμου Δίς…κολα (2004) στον Alpha, Μίλα μου βρώμικα (2009) στο Mega, Το σόι σου (2017) στον Alpha.

Aργύρης Αγγέλου

Το 2011 ήταν διαγωνιζόμενο στο «Dancing with the Stars 2» του ΑΝΤ1, όπου κέρδισε την πρώτη θέση. Στο θέατρο έχει συμμετάσχει στις παραστάσεις – μιούζικαλ: «Chicago» – Θέατρο Σμαρούλα, «Joseph» – Θέατρο Κ. Δανδουλάκη, «Αλίμονο στους νέους» – Θέατρο Παρκ, «Η δε γυνή να φοβήται τον άνδρα» – Θέατρο Βέμπο, «Νεφέλες» – Εθνικό θέατρο, «Οι άντρες προτιμούν τις ξανθές» – Θέατρο Αθήναιον, «Ο βασιλιάς κι εγώ» – Θέατρο Αριστοτέλειον Θεσ/νικης, «Μίκης Θεοδωράκης – μια ζωή Ελλάδα» – Θέατρο Παρκ, «Victor Victoria» – Θέατρο Ιλίσια, «Ψύλλοι στ’ αυτιά» – Σύγχρονο θέατρο, «Funny girl» – Θέατρο Ιλίσια, «Το όνειρο της διπλανής πόρτας» – Θέατρο Ιλίσια Βολανάκη, «Βlood brothers» – Περιοδεία, «Στις κουζίνες» – Θέατρο Ήβη, «Αι δυο ορφαναί» – Περιοδεία, “Rent” – θέατρα Χώρα & Σφεντόνα, «Σεσουάρ για δολοφόνους» – Θέατρο Αποθήκη, «Τα βαφτίσια» – θέατρο Κιβωτός, «Annie» – Ελληνικός Κόσμος, «Η μελωδία της ευτυχίας” – θέατρο Παλλάς, «Vincent River» – Θέατρο Αθηνών, «Αναμείνατε στο ακουστικό σας» – Θέατρο Ακάδημος, «Mamma Mia» – Θέατρο Ακροπόλ και περιοδεία σε όλη την Ελλάδα με την παράσταση «Ο Συλλέκτης», σε σκηνοθεσία Αλέξανδρου Κόεν.

Συμμετείχε, επίσης, στις μουσικές παραστάσεις «Καμπαρέ Ίντριγκα» με τον Τάκη Ζαχαράτο και «Ψύχραιμα» με την Ηρώ. Το 2005 συμμετείχε στην ταινία “Η Χορωδία του Χαρίτωνα” ως Στρατιώτης Παντελάτος (Σκηνοθέτης: Γρηγόρης Καραντινάκης). Τον Ιανουάριο του 2019 συμμετέχει στο Show του ΑΝΤ1 “Your Face Sounds Familiar 5” ως διαγωνιζόμενος.