Η Μαρία Ηλιάκη: Μοιράζεται τις ανησυχίες της για το μεγάλωμα της κόρης της

Την Κυριακή 20/3

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Η Μαρία Ηλιάκη: Μοιράζεται τις ανησυχίες της για το μεγάλωμα της κόρης της

Η Μαρία Ηλιάκη ζει στην Ελλάδα και μοιράζεται μεταξύ Ελβετίας, όπου εκεί ζει ο αγαπημένος της λόγω επαγγελματικών προτεραιοτήτων. Η δημοσιογράφος εκτός από τα σαββατοκύριακα μοιράζει τον υπόλοιπο χρόνο της στην μικρή κορούλα της, η οποία αποτελεί μοναδική ασχολία μετά τη δουλειά.

Περνάνε πολύ χρόνο μαζί και συχνά βλέπουμε να δημοσιεύει στο Instagram ανησυχίες, ασχολίες και τα παιχνίδια που δημιουργεί για το παιδί της και μόνο. Έτσι λοιπόν η νέα μανούλα θα βρεθεί την Κυριακή 20/3 στην εκπομπή Όλα για τη ζωή μας, η οποία θα είναι αφιερωμένη σε γονείς και παιδιά.

Πιο αναλυτικά, ειδικοί σύμβουλου και γιατροί μαζί με τις εμπειρίες της Μαρίας ως μαμά, θα μιλήσουν για το άγχος των γονιών, που βιώνουν κατά την ανατροφή του παιδιού τους.

Η Μαρία Ηλιάκη στο Όλα για τη ζωή μας

Το άγχος της Ηλιάκη για την κόρη της και τον κορωνοιό

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα έκανε το πρωί της Δευτέρας (24/1) η Μαρία Ηλιάκη, η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην περιπέτεια που έζησε τόσο η ίδια όσο και η κόρη της με τον κορωνοϊό.

Όπως εξήγησε στην αρχή θεωρούσε ότι θα το περάσει πολύ ελαφριά ωστόσο τελικά είχε βαριά συμπτώματα και κυρίως πυρετό.

«Πριν νοσήσω έλεγα σιγά, εγώ θα το περάσω χαλαρά. Ζορίστηκα λίγο με τον πυρετό τις πρώτες μέρες, μετά ήταν εύκολο. Είχα βήχα και κόπωση. Δεν έχω συνηθίσει να κουράζομαι εύκολα γιατί είμαι αθλητικός τύπος. Έχω ακόμα κόπωση.

Αγχώθκα για τη μικρή, αλλά μαζί με την παιδίατρο και θετική σκέψη, το ξεπεράσαμε», είπε χαρακτηριστικά η Μαρία Ηλιάκη.

Τέλος για τις φήμες που θέλουν την εκπομπή «Τι λες τώρα» να κόβεται, η Μαρία Ηλιάκη τόνισε πως δεν έχει καμία σχετική ενημέρωση.