"Σπάει" την σιωπή του ο Βασίλης Καλλίδης για την απώλεια που τον "τσάκισε" - «Ούτε να θρηνήσεις δεν μπορείς»

Όλα όσα ανέφερε

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor

Ο Βασίλης Καλλίδης παραχώρησε συνέντευξη στην Μαρία Σοφιανού για το περιοδικό «Λοιπόν». Πιο συγκεκριμένα, ο ίδιος μίλησε μεταξύ άλλων για την απώλεια του αγαπημένου του πατέρα ο οποίος έφυγε από την ζωή πριν από λίγο καιρό.

Οι δηλώσεις του Βασίλη Καλλίδη

Έχασες πρόσφατα τον μπαμπά σου. Δεν ένιωσες την ανάγκη να το μοιραστείς με τον κόσμο;

Ένιωσα ότι δεν υπήρχε λόγος να μοιραστώ την απώλεια του μπαμπά μου με τον κόσμο. Την μοιράστηκα με αυτούς που έπρεπε. Ωστόσο το έμαθαν πολλοί και πήρα πολλή αγάπη. Εκείνες τις πρώτες μέρες, δεν καταλαβαίνεις τι γίνεται. Είσαι σε σοκ, ούτε να θρηνήσεις δεν μπορείς.

Η συνειδητοποίηση έρχεται μετά από κάποιο διάστημα. Δεν έχω πέσει στα πατώματα να κλαίω, αλλά για παράδειγμα όταν κόβω σέλινο για να βάλω στο φαγητό δακρύζω, γιατί ο πατέρας μου λάτρευε το σέλινο. Παρόλο που ανεβάζω πάρα πολλά πράγματα στα σόσιαλ, αυτό ήθελα να το κρατήσω για εμένα.

«Μου είπαν ότι με σκεφτήκανε, δεν με πήραν τηλέφωνο»

Ο Βασίλης Καλλίδης μίλησε στο Πρωινό και μίλησε για όλους και για όλα. Για το Survivor 4, το MasterChef, αλλά και την Ελένη Μενεγάκη.

Ο επιτυχημένος σεφ μάλιστα, εξήγησε γιατί δεν θα είναι στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ όπως είχε ακουστεί, για να μαγειρέψει στους παίκτες.

«Θα χαιρόμουν να πάω μόνο και μόνο για το ταξίδι. Μου είπαν ότι με σκεφτήκανε, δεν με πήραν τηλέφωνο. Είναι και τα εμπορικά πίσω, είναι πολλά! Είχα πάει το 2017 να μαγειρέψω με μια εταιρεία και είχα περάσει φανταστικά!» είπε. Ενώ, γνωρίζουμε ποια ομάδα θα κερδίσει απόψε το έπαθλο επικοινωνίας.

Όσον αφορά το MasterChef ανέφερε: «Δεν έχω αναρωτηθεί γιατί δεν μου πρότειναν να είμαι στην κριτική επιτροπή του MasterChef γιατί δεν μου πρότειναν να είμαι. Εάν ήθελαν να είμαι, θα είχαν γίνει συζητήσεις. Έχω πει τόσες πολλές φορές ότι δεν το βλέπω που πώς να με καλέσουν οι άνθρωποι; Θα νομίζουν ότι τους μισώ!»

Ενώ, για την Ελένη Μενεγάκη: «Μετά τη σύνδεση με Skype στην τελευταία της εκπομπή, νόμιζα ότι η Ελένη Μενεγάκη δεν θα ξαναβγεί ποτέ στην τηλεόραση ή θα εμφανιστεί σε δυο τρία χρόνια. Επειδή ήταν σύντομος ο χειμώνας μου φάνηκε πολύ γρήγορη η επιστροφή της. Θα κάνει ό,τι θέλει δεν θα κρίνω εγώ πώς θα επιστρέψει».