Δυσάρεστα νέα για τη Ντόρα Μακρυγιάννη - «2022 τι σου συμβαίνει πια;»

Σε κρίσιμη κατάσταση η υγεία της!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Δυσάρεστα νέα για τη Ντόρα Μακρυγιάννη - «2022 τι σου συμβαίνει πια;»

Η Ντόρα Μακρυγιάννη με ένα story στο Instagram έκανε γνωστό πριν από λίγο, πως νοσεί για δεύτερη φορά από κορωνοιό. Η πολύ αγαπητή ηθοποιός, που απολαμβάνουμε μέσα από τη σειρά Ήλιος λίγο πριν αποχαιρετήσει το 2021 είδε το σκληρό πρόσωπο του covid.

H περιπέτεια ωστόσο για εκείνη συνεχίζεται αφού δε φτάνει που νόσησε ξανά αλλά αυτή τη φορά, όπως έγραψε και η ίδια το περνάει βαριά. Ο πυρετός και την τρίτη ημέρα, όχι μόνο δεν πέφτει αλλά είναι και υψηλός αφού φτάνει το 38.

Tο story της Ντόρας Μακρυγιάννη ενώ νοσεί από κορωνοιό

«Πόσο θα ήθελα να είμαι έτσι τώρα και όχι από το φίλτρο. Τρίτη ημέρα με 38. Με rapid και self θετικά αλλά psr αρνητικό. 2022 τι σου συμβαίνει πια;», έγραψε η ηθοποιός.

Η Ντόρα Μακρυγιάννη έχει covid

Λίγα λόγια για την ηθοποιό

Γεννήθηκε στις 15 Φεβρουαρίου του 1991 στο Αίγιο όπου και πέρασε τα παιδικά της χρόνια. Τελειώνοντας το σχολείο σπούδασε οικονομικά και ασφαλιστική, ενώ μετά το πέρας των σπουδών της ξεκίνησε να εργάζεται στο ασφαλιστικό γραφείο του πατέρα της στο Αίγιο. Παράλληλα με την εργασία της στο ασφαλιστικό γραφείο, ασχολήθηκε με την υποκριτική ως μέλος μιας ερασιτεχνικής θεατρικής ομάδας.

Αυτή η επαφή με την υποκριτική την οδήγησε στο να λάβει την απόφαση να εργαστεί επαγγελματικά ως ηθοποιός. Σε ηλικία 24 ετών εγκαταστάθηκε στην Αθήνα, δίνοντας εξετάσεις σε διάφορες σχολές θεάτρου. Τελικά το 2015 έγινε δεκτή στη Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου ξεκινώντας τις σπουδές της. Αποφοίτησε από το Εθνικό Θέατρο την άνοιξη του 2018.

Κατά τη διάρκεια μιας παράστασης που συμμετείχε λίγο πριν το τέλος των σπουδών της, η Θεανώ Κυριάκη, υπεύθυνη μυθοπλασίας του ANT1, της πρότεινε τον πρωταγωνιστικό ρόλο για τη νέα καθημερινή δραματική σειρά του σταθμού Γυναίκα Χωρίς Όνομα, που θα έκανε πρεμιέρα τη σεζόν 2018-2019. Όπως δήλωσε η ίδια σε συνέντευξή της το 2018, δεν ήταν καθόλου προετοιμασμένη για ένα πρωταγωνιστικό ρόλο σε τηλεοπτική σειρά: «Δεν είχα κάνει ποτέ πριν τηλεόραση. Μέχρι που ήρθε ένα μήνυμα για να πάω να με δουν για τη νέα αυτή σειρά του ΑΝΤ1.

Δεν έκανα ούτε καν δοκιμαστικό και μου έδωσαν τον ρόλο. Με είχε δει στις πτυχιακές, εξετάσεις μου στο Εθνικό η Θεανώ Κυριάκη, που είναι στο κανάλι και με είχε ξεχωρίσει... Ήταν ένα υπέροχο δώρο! Και στην περίπτωση της τηλεόρασης, είχα στο νου μου αυτό που είχα και για τη σχολή του Εθνικού. Πως μπαίνεις μόνο με βύσμα. Αποδείχτηκε ότι έκανα λάθος και στα δύο».

Η ίδια έκανε το τηλεοπτικό της ντεμπούτο στη σειρά υποδυόμενη τη Μαρίνα Αντωνιάδου μια νεαρή κοπέλα που χάνει την νεογέννητη κόρη της και μπαίνει στη φυλακή εξαιτίας της βιολογικής της μητέρας και επιστρέφει χρόνια μετά με νέα ταυτότητα με σκοπό την εκδίκηση. Παρέμεινε στη σειρά μέχρι την ολοκλήρωσή της τον Ιούλιο του 2020. Την ίδια περίοδο έγινε γνωστό, πως συνεχίζει την συνεργασία της με τον τηλεοπτικό σταθμό ANT1 με πρωταγωνιστικό ρόλο στη νέα καθημερινή σειρά Ήλιος τη σεζόν 2020-2022.