Συγκλονίζει η Ναταλί Κάκκαβα: «Τελείωσε ένα πολύ μεγάλο και σημαντικό κεφάλαιο...»

«Ήταν βίαιο»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Συγκλονίζει η Ναταλί Κάκκαβα: «Τελείωσε ένα πολύ μεγάλο και σημαντικό κεφάλαιο...»

Η Νάταλι Κάκκαβα διέθεσε λίγο χρόνο στους διαδικτυακούς της φίλους κάνοντας ένα Insta pol. Η παρουσιάστρια είναι πολύ ειλικρινής τόσο στην επικοινωνία που διατηρεί μέσω social media αλλά και μέσα από την εκπομπή Όλα Γκουντ, της οποίας το μέλλον φαίνεται να συζητιέται.

Μια από τις ερωτήσεις που δέχτηκε λοιπόν η Νάταλι αφορούσε στα θρυλικά εκείνα χρόνια, που δούλευε στο mega και πιο συγκεκριμένα έλεγε το δελτίο καιρού. Τόσο εκείνη όσο και πολλοί συνάδελφοι της ήρθαν στη δύσκολη θέση να ζήσουν «το μαύρο» που έπεσε στο κανάλι, και φυσικά το σχολίασε με πολύ στενάχωρα λόγια.

H αναφορά της Ναταλί Κάκκαβα στο mega

«Τελείωσε ένα πολύ μεγάλο και σημαντικό κεφάλαιο της ζωής μου… Και ήταν βίαιο όλο αυτό γιατί έγινε απότομα… Πάντα θα το έχω στην καρδιά μου και πάντα θα το αναπολώ ως κάτι πολύ όμορφο.»

Nαταλί Κάκκαβα για mega

O μοναδικός λόγος που θα άφηνε την τηλεόραση η Ναταλί

Το αγαπημένο ζευγάρι Κακκαβά - Γκουντάρας έδωσε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στον Χάρη Λεμπιδάκη και στο News Pistols. Οι παρουσιαστές της εκπομπής Όλα Γκουντ δεν κρύβουν τα συναισθήματα τους, καθώς όπως δήλωσαν είδαν αρκετό κόσμο να απομακρύνεται από το πλάι τους, μετά τις τηλεοπτικές επιτυχίες.

Σε κάθε περίπτωση, όπως τόνισε και η Ναταλί προτεραιότητα για εκείνους έχει η οικογένεια τους, καθώς για εκείνη κάνουν και αυτή τη δουλειά. Μάλιστα δε δίστασε να αποκαλύψει πως θα άφηνε την παρουσίαση αν ένιωθε πως παραμελεί τους δύο γιους της. Και οι δύο είναι πολύ τρυφεροί γονείς κάτι που φάνηκε από το πως παρουσίασαν το πρόβλημα υγείας του ενός παιδιού τους.

«Είναι θετικό το πρόσημο όταν είσαι ζωντανός και προσπαθείς. Κάθε χρονιά σου δίνει μαθήματα, αυτή ήταν μία χρονιά που μου έδωσε πολυεπίπεδα μαθήματα που τόσα χρόνια δεν είχα πάρει» δήλωσε ο δημοσιογράφος.

«Η χρονιά ξεκίνησε με δυσκολίες. Μπήκαμε σε σκοτεινά μονοπάτια που αν ακόμα δεν έχουμε καταλάβει γιατί μπήκαμε. Επί μεγάλο διάστημα βλέπαμε πράγματα και λέγαμε “γιατί λέγονται αυτά για εμάς;” Εκεί λοιπόν μετράς τους φίλους σου. Από πολλούς απογοητεύτηκα» συνέχισε ο Γρηγόρης Γκουντάρας αναφερόμενος στη σκληρή κριτική που δέχτηκαν με τη Ναταλί φέτος.

Από πλευράς της η Ναταλί Κάκκαβα σημείωσε ότι «αν νιώσουμε ότι όλο αυτό που γίνεται δημιουργεί πρόβλημα στην οικογένειάς μας δεν τίθεται θέμα να μην είναι προτεραιότητα για μένα η σχέση και τα παιδιά μας. Δεν είμαστε τυφλωμένοι από τη δημοσιότητα. Είμαστε ένα ζευγάρι που δουλεύουμε καθαρά για οικονομικούς λόγους.