Αποκλειστικές φωτογραφίες από τα τρυφερά τετ - α - τετ της Μπεζάν με τον Παππά λίγο πριν γίνουν γονείς

Πιο ερωτευμένοι από ποτέ!

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Αποκλειστικές φωτογραφίες από τα τρυφερά τετ - α - τετ της Μπεζάν με τον Παππά λίγο πριν γίνουν γονείς

Η Άννα Μπεζάν μαζί με τον Δημήτρη Παππά είναι πιο ερωτευμένοι από ποτέ και εννοείται δεν το κρύβουν πλέον καθώς και οι δυο βιώνουν μια αρκετά ευχάριστη περίοδο της ζωής τους.

Πιο συγκεκριμένα, το ερωτευμένο ζευγάρι πριν από λίγο καιρό ανακοίνωσε πως πρόκειται να γίνουν για πρώτη φορά γονείς κάνοντας έτσι πιο ευτυχισμένη από ποτέ την Χριστίνα Παππά (Δείτε εδώ τις δηλώσεις της για τον γιο της).

Από την άλλη, οι δυο τους έχουν κάνει πρόσφατα κοινές εξόδους. Έτσι λοιπόν η κάμερα του YouWeekly.gr τους απαθανάτισε σε τρυφερά τετ α τετ σε γνωστό νυχτερινό κέντρο όπου φαινόντουσαν πιο χαρούμενοι από ποτέ καθώς διασκέδαζαν.

Αποκλειστικές φωτογραφίες από βραδινή έξοδο

Άννα Μπεζάν με τον αγαπημένο της, Δημήτρη Παππά

Αποκλειστική φωτογραφία Μπεζάν - Παππά

Άννα Μπεζάν - Δημήτρης Παππάς

Η πρώτη δημόσια εμφάνιση της Άννα Μπεζάν μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης

Η Άννα Μπεζάν και ο Δημήτρης Παππάς, πλέουν σε πελάγη ευτυχίας και δεν μπορούν να συγκρατήσουν τη χαρά τους, καθώς σε λίγους μήνες θα υποδεχτούν τον καρπό του έρωτά τους. Από νωρίς το ζευγάρι ανακοίνωσε τα χαρμόσυνα και όλοι έσπευσαν να τους συγχαρούν και να δώσουν τις ευχές τους.

Πρόσφατα, η Άννα Μπεζάν με τον Δημήτρη Παππά πραγματοποίησαν μία κοινή δημόσια εμφάνιση σε μία έκθεση τροφίμων & ποτών, και εκεί φωτογραφήθηκαν και με τη Χριστίνα Παππά, μητέρα του επιχειρηματία, η οποία ανυπομονεί να δει τον εαυτό της στον νέο αυτό ρόλο, της γιαγιάς!

Το ευτυχισμένο ζευγάρι Άννα Μπεζάν και Δημήτρης Παππάς σε κοινή εμφάνιση

Ποζάρουν στο φωτογραφικό φακό οι δυο τους αλλά και μαζί με τη μητέρα του επιχειρηματία και άλλους φίλους που παρευρέθηκαν στο event με τα τρόφιμα και τα ποτά. Η τρεις τους φαίνεται πως είναι αρκετά δεμένοι, ειδικότερα μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της Άννας, και περνάνε αρκετές φορές χρόνο μαζί νύφη και πεθερά, ίσως για να γνωριστούν και καλύτερα μεταξύ τους πριν έρθει το νέο μέλος στην οικογένεια.

Η Άννα Μπεζάν με το σύντροφο της σε eventO Δημήτρης Παππάς και η Άννα ΜπεζάνΣε πελάγη ευτυχίας η Άννα Μπεζάν, ο Δημήτρης Παππάς και η Χριστίνα Παππά