Δύσκολες ώρες για την Αννίτα Πάνια - Μόλις έγινε γνωστό...

Τι συμβαίνει με το τηλεοπτικό της μέλλον στο OPEN

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Δύσκολες ώρες για την Αννίτα Πάνια - Μόλις έγινε γνωστό...

Το πρόγραμμα του Open έχει αλλάξει δραστικά εξαιτίας των παγκοσμίων εξελίξεων, που συνταράσσουν, με τον πόλεμο της Ουκρανίας να έχει αφήσει χώρο επί της ουσίας μονάχα για την ενημέρωση του σταθμού, με επιρροή και σε άλλα, βασικά πρόσωπα.

Εδώ και πολλές ημέρες ο τηλεοπτικός σταθμός Open με μαραθώνια ενημέρωση, ακολουθεί αποκλειστικά τη πορεία του πολέμου στην Ουκρανία, με αποτέλεσμα να αλλάξει η ροή του προγράμματός του και όλες οι ψυχαγωγικές εκπομπές να μην προβληθούν, ανάμεσα σε αυτές και το «Ανοιχτά» με την Αννίτα Πάνια, που δεν γινόταν να εξαιρεθεί από την απόφαση του καναλιού.

Τι συμβαίνει με την Αννίτα Πάνια και το OPEN

Με τον καιρό να περνά, ωστόσο, και το Open να μην παίρνει την απόφαση να αλλάξει κάτι στο πρόγραμμά του μπροστά στις εξελίξεις, όπως έκαναν τα άλλα κανάλια, δημιουργείται η απορία μήπως έρχεται πρόωρα το τέλος για την φετινή σεζόν για την παρουσιάστρια, που εντυπωσίασε σε ένα διαφορετικό ρόλο από αυτόν, που είχαμε συνηθίσει.

Καμία απόφαση, πάντως, δεν έχει ληφθεί προς το παρόν. Οι δύο πλευρές βρίσκονται σε συζητήσεις και δεν αποκλείεται, ανάλογα με τις εξελίξεις, να έρθει το τέλος της εκπομπής για την χρονιά αυτή, με την Πάνια να έχει μείνει ήδη εκτός εδώ και αρκετές μέρες και να ανανεώνει, ενδεχομένως, το ραντεβού με τους τηλεθεατές για την επόμενη σεζόν.

Ούτε δημοσιογράφος ούτε παρουσιάστρια - Αυτήν την δουλειά έκανε η Αννίτα Πάνια

Η Αννίτα Πάνια, είναι μία από τις πιο ταλαντούχες παρουσιάστριες, γεγονός που επιβεβαιώνεται από τα 25 και πλέον χρόνια που βρίσκεται στην ελληνική τηλεόραση, σημειώνοντας αρκετές φορές υψηλά νούμερα τηλεθέασης

Ενώ, μία αποκάλυψη-«βόμβα» έγινε γνωστή για την Αννίτα Πάνια, την οποία και… τσάκωσαν στην πισίνα με πασίγνωστο άνδρα της πολιτικής, και όχι μόνο, σκηνής. Ωστόσο, πριν γίνει παρουσιάστρια η Αννίτα Πάνια ακολουθούσε ένα εντελώς διαφορετικό περιβάλλον.

Συγκεκριμένα, ήταν καθηγήτρια γαλλικών.

Η τηλεόραση μπήκε στη ζωή της μέσω του Όμηρου Ευστρατιάδη, ο οποίος την ανακάλυψε μετά από μια γνωριμία της μέσα από μία παρέα.

Ο Όμηρος την πρότεινε να κάνουν μία εκπομπή μαζί.

"Ξύπνησα μία μέρα και λέω εγώ πρέπει να το κάνω αυτό μου αρέσει", είχε αποκαλύψει η Αννίτα Πάνια σε μία σπάνια συνέντευξή της στη Ναταλία Γερμανού.