Λάκης Γαβαλάς: «Έχω πάθει μαυρικίαση...είναι πιο γλυκά τα φιλιά του από τα γλυκά»

Μην κόψετε γλυκό για τον σχεδιαστή, άλλαξε τις προτιμήσεις του

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Λάκης Γαβαλάς: «Έχω πάθει μαυρικίαση...είναι πιο γλυκά τα φιλιά του από τα γλυκά»

Ο έρωτας του Μαυρίκιου Μαυρικίου και της Ιλάειρα Ζήση δεν έχει αφήσει κανένα ανεπηρέαστο. Τον ίδιο μεγάλο έρωτα φαίνεται πως ζει ο σχεδιαστής μόδας, Λάκης Γαβαλάς στα 70 του. Μάλιστα ο κ. Γαβαλάς δεν φοβήθηκε να μιλήσει και μπροστά στις κάμερες του «Happy Day» για μία από τις καλύτερες στιγμές τις ζωής του.

Ο σχεδιαστής έχει δηλώσει στο παρελθόν πως είχε ερωτευτεί παράφορα μια γυναίκα, η οποία είχε αφήσει ανεξίτηλο σημάδι στην ψυχή του. Ωστόσο όπως φαίνεται πλέον την έχει ξεπεράσει και βαδίσει το μονοπάτι ενός νέου μεγαλύτερου έρωτα.

Οι δηλώσεις του Λάκη Γαβαλά

Ο γνωστός επιχειρηματίας να και δεν έχει μυαλό για γάμο υποστήριξε πως έχει αδυνατίσει, διότι έχει κόψει το γλυκά, διότι γλυκαίνεται παραπάνω από τα φιλιά...

«Έχω κόψει τα γλυκά γιατί η σχέση μου με φιλάει πολύ πιο έντονα από πριν και γλυκαίνομαι με αυτά. Έχω πάθει μαυρικίαση, θέλω κι εγώ φιλιά και αγάπες», είπε στις κάμερες και συνέχισε με χιούμορ: «Δεν θέλω γάμο στα 70 μου. Να πεθάνω και να μου φάει την περιουσία;».

Εξομολογείται για πρώτη φορά για την έκτρωση της συντρόφου του

Στο Πρωινό βρέθηκε καλεσμένος, το πρωί της Τετάρτης 19/01, ο Λάκης Γαβαλάς, ο οποίος μίλησε μεταξύ άλλων για το βιβλίο του, το κτίριο που ανήκε στην εταιρία του και βγαίνει σε πλειστηριασμό, για τις σχέσεις του με τα ανίψια του και τον Βασίλειο Κωστέτσο. Ο γνωστός σχεδιαστής, ακόμα, αναφέρθηκε και στην έκτρωση που έκανε η επί εννέα χρόνια σύντροφός του, ενώ αποκάλυψε τον λόγο που τελικά δεν έκανε ποτέ παιδιά.

«Θα ήμουν παππούς τώρα όχι μόνο πατέρας. Όταν έλεγα τότε στις αδερφές μου, στις πολύ καλές μας εποχές. Παίρνω τα παιδιά τα πάω ταξίδια, αισθάνομαι σαν πατέρας μέσα μου. Θα ήθελα να ήταν δικά μου αλλά μου έλεγαν οι αδερφές μου “τι τα θες τα παιδιά; Πάρε τα δανεικά!”. Τότε ήμασταν πολύ παιδιά με την σύντροφό μου και κατόπιν σύζυγό μου και έγινε αυτό το πράγμα, ήμασταν πάρα πολύ παιδιά»: είπε χαρακτηριστικά ο σχεδιαστής μόδας και πρόσθεσε:

«Το έχω πει κι άλλες φορές, δεν ήθελα να υιοθετήσω. Επειδή έχω μεγαλώσει μέσα σε μια οικογένεια με μια τρελή αγάπη από τη μάνα μου και αν δεν έχει τη μητέρα του το παιδί δεν μπορεί να ζήσει το ίδιο σε καταστάσεις. Έτσι το αισθάνομαι και εγώ. Τότε που συνέβη εγκλωβίστηκα συναισθηματικά και με τον έρωτα, ήμουν μικρός για να μπορέσω να αποκοπώ από το υπόλοιπο. Να ζήσω τη ζωή μου, να κάνω την καριέρα μου. Ήμασταν εννέα χρόνια με τη σύντροφό μου. Ήμασταν συνέχεια μαζί».