Τι ετοιμάζουν Στικούδη - Παναγιώταρου; - Όλη η αλήθεια για το τηλεοπτικό τους μέλλον

Γίνονται συζητήσεις

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Τι ετοιμάζουν Στικούδη - Παναγιώταρου; - Όλη η αλήθεια για το τηλεοπτικό τους μέλλον

Η Κατερίνα Στικούδη, η οποία πρόσφατα κυκλοφόρησε νέο τραγούδι, και η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, ύστερα από την επιτυχημένη και πολυσυζητημένη εμφάνισή τους στο τηλεοπτικό σόου J2US, πρότειναν δική τους εκπομπή στο κανάλι του Ant1.

Η Παναγιώταρου, μάλιστα, ανέφερε πως θέλουν μαζί τους και έναν άντρα, ενώ το περιεχόμενο στοχεύει περισσότερο στο γυναικείο κοινό και η εκπομπή, σύμφωνα με τις επιθυμίες τους θα προβάλλεται τα Σαββατοκύριακα. Το περιεχόμενό της θα έχει σχέση με μόδα και θα έχει στοιχεία από τις εκπομπές Style Me Up και Shopping Star.

Η πρόταση αυτή, όμως, δεν είναι τελείως έτοιμη και ούτε έχει εγκριθεί ακόμη από το κανάλι, καθώς δέχονται πάρα πολλές προτάσεις και δεν είναι εφικτό να πραγματοποιηθούν όλες.

Οι δηλώσεις της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου

«Η αλήθεια είναι ότι είμαστε σε συζητήσεις. Πρόκειται για ένα πρότζεκτ με εμένα, την Κατερίνα Στικούδη και άλλον έναν άντρα. Είναι εκπομπή Σαββατοκύριακου και είναι γενικού περιεχομένου», ανέφερε χαρακτηριστικά η πρώην παίκτρια του My Style Rocks.

Αγνώριστη η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου πριν τις πλαστικές επεμβάσεις στο πρόσωπό της - Φωτογραφίες πριν και μετά

Την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου την γνωρίσαμε μέσα από την συμμετοχή της στο πρώτο My Style Rocks. Η εντυπωσιακή ξανθιά μάλιστα, κατάφερε να δείξει πως έχει αρκετό ταλέντο και στο τραγούδι καθώς την είδαμε να σηκώνει την κούπα στο μουσικό show του J2US μαζί με την Κατερίνα Λιόλιου.

Η ίδια, έχει απασχολήσει αρκετές φορές με την προσωπική της ζωή ωστόσο πολλά έχουν γραφτεί και για τις μικρές επεμβάσεις η οποία έχει κάνει κυρίως στο πρόσωπό της.

Πιο συγκεκριμένα, οι πλαστικές επεμβάσεις με τις πιο αισθητές αλλαγές παρατηρούνται στα ζυγωματικά -τα οποία είναι πολύ πιο έντονα- και στα χείλη της, τα οποία είναι πιο σαρκώδη.

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Αδιανόητη εικόνα πριν τις πλαστικές! Τι έχει πειράξει πάνω της;Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Αδιανόητη εικόνα πριν τις πλαστικές! Τι έχει πειράξει πάνω της;