Σούσουρο στο διαδίκτυο με την ανάρτηση της Αθηνάς New York - Εμφανίστηκε χωρίς το κάτω εσώρουχο

Ουπς...

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σούσουρο στο διαδίκτυο με την ανάρτηση της Αθηνάς New York - Εμφανίστηκε χωρίς το κάτω εσώρουχο

Λίγος καιρός έχει περάσει από τη μέρα που έγινε και επίσημα γνωστό πως ο Αλέξης Παππάς και η Αθηνά New York έχουν χωρίσει οριστικά, αφήνοντας πίσω τους όλες τις όμορφες αναμνήσεις που ανέπτυξαν στο The Bachelor.

Από εκείνη τη μέρα, η Αθηνά New York έχει αποφασίσει να συνεχίσει κανονικά τη ζωή της, ενώ σιγά σιγά δίνει και μερικές απαντήσεις για τον χωρισμό της με τον Παππά.

Πριν από λίγες μέρες λοιπόν κατάφερε να δημιουργήσει μεγάλο χαμό γύρω από το όνομά της στο Instagram, καθώς μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους, μία φωτογραφία στην οποία φαίνεται ότι δεν φοράει το κάτω εσώρουχο, καθώς το φόρεμά της είναι ανοιχτό στο πλάι.

Η ανάρτηση της Αθηνάς New York χωρίς εσώρουχο

Οι πρώτες δηλώσεις της για τον χωρισμό της

Την σιωπή της "έσπασε" για πρώτη φορά η Αθηνά New York σχετικά με τον χωρισμό της από τον Αλέξη Παππά, ο οποίος ήταν ο πρώτος που το αποκάλυψε και το επιβεβαίωσε, μιας και οι φήμες για το τέλος της σχέσης τους κυκλοφορούσαν καιρό τώρα.

Η ίδια λοιπόν απάντησε δημόσια για τον πρώην σύντροφό της μέσα από το κανάλι της στο Youtube προκειμένου να εξηγήσει την δική της οπτική γωνία.

«Θα έκανα τα πάντα για τον άνθρωπο που αγαπώ. Είμαι Αμερικάνος πολίτης, δεν μπορούσα να καθίσω στην Ελλάδα. Με απέλασαν, ξέρεις αυτή την έννοια; Είχα μια ιδέα, να κρυφτώ στο σπίτι του Αλέξη, αλήθεια είναι αυτό. Αν κρυβόμουν στο σπίτι ποιος θα ήξερε ότι ήμουν εκεί; Αλλά επειδή όλη η Ελλάδα ξέρει ποια είμαι, ήξερα ότι αν δεν φύγω θα πάω φυλακή.

Δεν έχω πρόβλημα να πάω φυλακή αλλά είναι μ@@@@ια να πάω φυλακή γιατί δεν θα μπορώ να είμαι με τον Αλέξη. Έχω αμερικάνικο διαβατήριο και αυτό δεν με άφησε να μείνω άλλο, ήμουν στην Ελλάδα από τον Ιούνιο. Ξέρεις πόσο αγάπησα τον Αλέξη, πόσο ερωτεύτηκα φουλ… Όλοι τον ξέρουν.

Έκανα τα πάντα για να μείνω στην Ελλάδα, δεν έχεις ιδέα πόσο σκληρά προσπάθησα. Πήγε σε άπειρους δικηγόρους. Προσπάθησα να μείνω στην Ελλάδα με την ψυχή και την καρδιά μου αλλά δεν μπορούσα γιατί έτσι είναι. Έληξε η βίζα μου…Δεν ξέρω αν θέλω να σας πω ακόμα, θα σας το πω μια μέρα όμως…», αποκάλυψε η Αθηνά.