Αθηνά New York: Η πρώτη ανάρτηση μετά τις δηλώσεις του Αλέξη Παππά για τον χωρισμό τους

«Όταν είμαι έτοιμη θα...»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Αθηνά New York: Η πρώτη ανάρτηση μετά τις δηλώσεις του Αλέξη Παππά για τον χωρισμό τους

Λίγο μετά τη συνέντευξη του Αλέξη Παππά στο Super Κατερίνα και την επιβεβαίωση του χωρισμού του με την Αθηνά New York, η νικήτρια του The Bachelor αποφάσισε να σπάσει τη σιωπή της και να μιλήσει για το θέμα με μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η Αθηνά New York ζήτησε από τους διαδικτυακούς της φίλους να της αφήσουν σε σχόλιο όποια απορία έχουν σχετικά με το θέμα και ξεκαθάρισε πως θα απαντήσει στα πάντα μόλις αισθανθεί έτοιμη.

Μάλιστα η Αθηνά New York στην ανάρτησή της δεν έκρυψε ότι πληγώθηκε από αυτή την ιστορία ωστόσο τώρα βγαίνει πιο δυνατή και σίγουρη για τον εαυτό της.

Η ανάρτηση της Αθηνάς New York για τον χωρισμό της με τον Αλέξη Παππά

«Είμαι σίγουρη ότι όλοι τα ακούσατε σήμερα. Αν θέλετε να μιλήσω για τη σχέση μου, σχολιάστε και ενημερώστε με και όταν είμαι έτοιμη θα απαντήσω στις ερωτήσεις σας», έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή της.

Εκείνη είχε ανακοινώσει το τέλος εδώ και μέρες

Μπορεί ο Αλέξης Παππάς όταν ρωτήθηκε πρόσφατα για τη σχέση του με την Αθηνά New York να μην αποκάλυψε ότι χώρισαν, ωστόσο, δυο αναρτήσεις της ηθοποιού τον "τελείωσαν" σε λίγα μόλις δευτερόλεπτα, αφού με λίγα λόγια αποκάλυψε το τέλος της σχέσης τους.

Την ώρα λοιπόν που εκείνος παρόλο που βγαίνει δημόσια με άλλη παίκτρια του Bachelor, ενώ δεν έχει ξεκαθαρίσει την σχέση του με την... πρώην του, τον "άδειασε" μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Συγκεκριμένα, στο προφίλ της η Αθηνά αρχικά έκανε μια ανάρτηση στην οποία έγραψε πως θα ευχόταν φέτος την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου να μην ήταν μόνη της, βάζοντας το hashtag "για πάντα μόνη μου".

Μάλιστα, στη συνέχεια σε νέα ανάρτηση αποκάλυψε πως θα πήγαινε να πάρει μόνη της γλυκά και λουλούδια. Πόσο πιο ξεκάθαρο λοιπόν να κάνει το ότι χώρισαν;

Η ανάρτηση της Αθηνάς για την σχέση της με τον Αλέξη Παππά

Αθηνά Αλέξης Παππάς χωρισμός