Δημήτρης Κοργιαλάς: «Έλεγαν ότι είμαι ομοφυλόφιλος επειδή...»

Η εξομολόγηση του στο «MEGA Καλημέρα»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Δημήτρης Κοργιαλάς: «Έλεγαν ότι είμαι ομοφυλόφιλος επειδή...»

Η κάμερα του «MEGA Καλημέρα» και η δημοσιογράφος Ελένη Μουστάκη συνάντησε τον Δημήτρη Κοργιαλά, το πρωί της Παρασκευής 18/3. Ο τραγουδιστής αποφάσισε να μιλήσει για τα πιο προσωπικά του θέματα, την μετακόμισή του στη Ναύπακτο (Αυτός είναι ο λόγος που αποφάσισε να φύγει από την Αθήνα), την κατάθλιψη, τις κρίσεις πανικού και την σχέση του με τις πρώην συζύγους του, Ευρυδίκη και Φωτεινή Ψυχίδου.

Η συνέντευξη του Δημήτρη Κοργιαλά στο «MEGA Καλημέρα»

«Αποφάσισα να μετακομίσω στη Ναύπακτο, γιατί είναι το καλύτερο για το παιδί. Όταν ερχόμαστε Αθήνα μένουμε με την Φωτεινή, οι σχέσεις μας είναι πολύ καλές» εξομολογήθηκε, αρχικά, ο Δημήτρης Κοργιαλάς.

Επιπλέον, μίλησε για την κατάθλιψη αλλά και για τα σχόλια που άκουγε για την σεξουαλικότητά του. «Τα media, ειδικά πιο παλιά, με παρεξηγούσαν πάρα πολύ. Μπορεί να βάφεσαι, μπορεί το οτιδήποτε… Όλο αυτό το πράγμα, υπήρχε ένα κυνηγητό από πίσω το οποίο εμένα δεν με ένοιαξε ποτέ. Το κακό είναι που βλέπω ακόμα και τώρα να προσπαθούν να προστατέψουν τα παιδιά τους να μη γίνουν ομοφυλόφιλοι. Δηλαδή έλεος! Είμαστε πια στο 2022. Εμένα με έλεγαν επί καθημερινής βάσεως που εν τω μεταξύ καμία σχέση».

Τέλος, τοποθετήθηκε για τη σχέση του με την Ευρυδίκη. «Η πρώτη μου γυναίκα, η Δήμητρα, δεν καταλαβαίνω γιατί μου μιλάει ακόμα; Με τόσα που πέρασε… Η Ευρυδίκη, γιατί να μου μιλάει; Αν δεν έχει κάτι να σε κρατάει. Έχει τον άνδρα της να περνάει καλά».

«Με τον Δημήτρη Κοργιαλά δεν έχω σχέσεις»

Η εκρηκτική Ευρυδίκη, το πρωί της Παρασκευής 18 Φεβρουαρίου, μίλησε στο Happy Day για το γάμο της, τις σχέσεις που διατηρεί σήμερα με τον πρώην σύζυγό της, Δημήτρη Κοργιαλά αλλά αποκαλύπτει και αν θα δεχόταν να πάει στο σκληρό ριάλιτι επιβίωσης, Survivor.

Όπως αποκάλυψε, «Ο άντρας μου, Μπομπ, ήταν θαυμαστής μου όταν ξεκινούσα την καριέρα μου. Ήταν έφηβος όταν εγώ έκανα ήδη δίσκους. Ένιωσα από την πρώτη στιγμή κάτι μας συνέδεε. Στην αρχή είχα σκέψεις για τη διαφορά ηλικίας και μετά το άφησα πίσω. Το ξεπέρασα.

«Με τον Δημήτρη Κοργιαλά δεν έχω σχέσεις. Όταν δεν υπάρχει κάτι κοινό δεν υπάρχει λόγος να συνεχίσεις να έχεις επαφή με έναν άνθρωπο. Τους ανθρώπους που θέλουμε να κρατήσουμε στη ζωή μας τους κρατάμε» είπε για τον πρώην σύζυγό της.

Θα πήγαινε στο Survivor; «Όχι βέβαια! Έγιναν κάποια τηλέφωνα. Δεν είμαι καθόλου αθλητικός τύπος, δεν μπορώ να μείνω νηστική. Θα με μισούσε όλη η Ελλάδα, θα ήμουν το χειρότερο “παλτό”».