Νικολέττα Ράλλη: Για διακοπές στο Καρπενήσι μαζί με την κόρη της - Η τρυφερή φωτογραφία

Η ανάρτηση στο Instagram

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
Νικολέττα Ράλλη: Για διακοπές στο Καρπενήσι μαζί με την κόρη της - Η τρυφερή φωτογραφία

Στιγμές οικογενειακής ευτυχίας βιώνει η Νικολέττα Ράλλη, η οποία λατρεύει τον ρόλο της ως νέα μαμά και θέλει να τον περνάει εποικοδομητικά με την κόρη της, όσο εκείνη ακόμα δεν πηγαίνει στο σχολείο. Οι επαγγελματικές υποχρεώσεις της παρουσιάστριας στο OPEN έκαναν ένα μικρό διάλλειμα εξαιτίας της επικαιρότητας και την συνεχή ενημέρωση των πολιτών για τον πόλεμο στην Ουκρανία, η οποία πήρε την θέση των ψυχαγωγικών εκπομπών.

Έτσι, η Νικολέττα Ράλλη άρπαξε την ευκαιρία και ταξίδεψε μαζί με την κόρη της - δείτε εδώ που και πότε θα γίνει η βάφτισή της - στο Καρπενήσι για να ηρεμήσουν από τους αγχώδεις ρυθμούς της καθημερινότητας. Το μεσημέρι της Παρασκευής 18/3, η Νικολέττα Ράλλη έκανε μια τρυφερή ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μαζί με την κορούλα της από τις διακοπές τους.

Η ανάρτηση της Νικολέττας Ράλλη

«My baby shot me down #babysophia
• Update: Καταρχάς σας ευχαριστώ για το τόσο επιτυχημένο σε views και ανταπόκριση Q&A μας! Μακάρι να μπορούσα να απαντήσω σε όλους. Δεύτερον! Τι ωραία που όσο μεγαλώνει η Σοφία, τόσο λιγότερα πράγματα, κουβαλάμε όταν πάμε εκδρομή!», έγραψε στην ανάρτησή της η Νικολέττα Ράλλη.

Η αναφορά της Νικολέτα Ράλλη στις φοβίες της κόρης της

Η Νικολέτα Ράλλη προσπαθεί στον ελεύθερο της χρόνο να αφιερώνεται στους followers της μέσω των γνωστών Insta Pol. Μια από τις απορίες του κοινού λοιπόν μετά από τις ερωτήσεις που της έκανε αφορούσε στην κόρη και τις φοβίες της. Όπως όλα τα παιδάκια έτσι και η μικρή Σοφία φοβάται συγκεκριμένα πράγματα, τα οποία εξήγησε η παρουσιάστρια.

Στην απάντηση της λοιπόν, πέρασε και ένα πολύ συγκινητικό μήνυμα σχετικά με τις εκρήξεις στην Ουκρανία και τα παιδάκια, που είναι υποχρεωμένα να ζουν εκεί και να βιώνουν τη φρίκη του πολέμου. Δυστυχώς η αναφορά της Νικολέτας είναι πραγματική με το πρόσφατο video από ένα παιδάκι που κλαίει για τον πόλεμο, να ραγίζει καρδιές!

«Και την σκούπα και όταν ακούει από πάνω τρυπάνια...και κάτι τέτοιες στιγμές σκέφτομαι τα παιδάκια που ακούνε βομβαρδισμούς για να μην αναφέρω τα χειρότερα», έγραψε χαρακτηριστικά.

Νικολέτα Ράλλη - Κόρη