Δερμάτινο κολάν και μπουστάκι με φτερά - Η νέα φωτογραφία της Δέσποινας Βανδή

Πιο σέξι από ποτέ!

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
Δερμάτινο κολάν και μπουστάκι με φτερά - Η νέα φωτογραφία της Δέσποινας Βανδή

Αύριο το βράδυ, Σάββατο 19/3, είναι η δεύτερη εκπομπή του Chart Show - Your Countdown - δείτε εδώ ποιοι θα είναι οι λαμπεροί καλεσμένοι - και η Δέσποινα Βανδή πλέον έχει χάσει όλο της το άγχος και είναι έτοιμη να μας υποδεχθεί σε μια άκρως ερωτική βραδιά που θα αγγίξει τις καρδιές του τηλεοπτικού κοινού.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια λίγο πριν το δεύτερο επεισόδιο, το μεσημέρι της Παρασκευής 18/3, προχώρησε σε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου μας "μαρτύρησε" το φανταστικό της look και μας κάλεσε να συντονιστούμε στο δεύτερο φαντασμαγορικό επεισόδιο.

Η ανάρτηση της Δέσποινας Βανδή στο Instagram

«Ψήνεστε να κάνουμε παρέα αύριο το βράδυ;», έγραψε στον λογαριασμό της στο Instagram, η Δέσποινα Βανδή.

Οι δηλώσεις της Δέσποινας Βανδή για το ξέσπασμα του Καλλίρη

Στα backstage των γυρισμάτων του δεύτερου επεισοδίου Chart Show, η κάμερα του «Πρωινού» συνάντησε την οικοδέσποινα του σόου, Δέσποινα Βανδή. Ο δημοσιογράφος Ισίδωρος Φίκαρης ρώτησε την τραγουδίστρια για την ανάρτηση του Νίκου Μαστοράκη, ενώ απάντησε και στους τραγουδιστές που παρεξηγήθηκαν επειδή δεν είδαν τα τραγούδια τους στην 30άδα της μουσικής εκπομπής του Alpha.

«Ήταν σκληρή η ανάρτησή του; Αλήθεια; Τα αρνητικά σχόλια τα έχω συνηθίσει όλα αυτά τα χρόνια. Δεν γίνεται να πρωταγωνιστείς σε ο,τιδήποτε, είτε στο θέατρο, είτε στο τραγούδι και να μην υπάρχουν αρνητικά σχόλια. Είναι μέσα στο παιχνίδι κι αυτά, δε μπορείς να αρέσεις σε όλους. Είναι φοβερά ανυπόφορο αν κινείσαι με αυτόν τον γνώμονα», υποστήριξε η Δέσποινα Βανδή για την ανάρτηση του Νίκου Μαστοράκη.

Όσον αφορά στους τραγουδιστής που παρεξηγήθηκαν, η δημοφιλής τραγουδίστρια δήλωσε: «Ακούμε πολύ όμορφα τραγούδια, δεν υπάρχουν διαγωνισμοί εδώ. Δεν υπάρχουν βραβεία. Τραγούδια που έχουν αντέξει στον χρόνο. Και για τις παρεξηγήσεις που μπορεί να έχουν δημιουργηθεί, υπάρχει ένας αλγόριθμος και μία συγκεκριμένη ομάδα που το έχει ξανακάνει για να φτάνουμε όσο γίνεται πλησιέστερα στην αλήθεια.

Και στη διαφάνεια. Πάνω απ΄ όλα για τα τραγούδια θέλουμε να μιλήσουμε, δε διακυβεύεται η καριέρα κανενός. Ούτε αφαιρείται, ούτε προστίθεται». Και με αυτό τον τρόπο έδωσε και μία έμμεση απάντηση στα σχόλια του Θάνου Καλλίρη.